Facebook Pixel Sportdog.gr | Επεισόδια Ρέντη: Η ΕΛ.ΑΣ βλέπει προμελετημένη ενέδρα θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-12-09 09:16:00

Επεισόδια Ρέντη: Η ΕΛ.ΑΣ βλέπει προμελετημένη ενέδρα θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επεισόδια Ρέντη: Η ΕΛ.ΑΣ βλέπει προμελετημένη ενέδρα θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελληνική Αστυνομία πιστεύει πως ο δράστης είναι μέσα στους 464 προσαχθέντες.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος πήρε την απόφαση να κλείσει τις εξόδους του σταδίου «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού, ανέφερε πως η ανοχή τελείωσε, σύμφωνα με το ethnos.gr

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μέσα από τα ευρήματα εντός του χώρου του γηπέδου επιβεβαιώθηκε ότι οι δράστες όχι μόνο επιχείρησαν να κρυφτούν μέσα στο στάδιο, αλλά και να καταστρέψουν στοιχεία. Οι αστυνομικοί βρήκαν στους χώρους των τουαλετών υπολείμματα από καμμένα ρούχα, αλλά και σκουρόχρωμα φούτερ και κουκούλες τύπου full face. Επίσης, συνέλεξαν υπολείμματα αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αναδιπλούμενο σουγιά, κροτίδες και φωτοβολίδες όπως γράφει το ethnos.gr.

 

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει αναλάβει την ανεύρεση σε πρώτη φάση και εν συνεχεία την ταυτοποίηση γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων από τα πειστήρια. Επίσης, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας από τα δείγματα πυρίτιδας που ελήφθησαν, είναι βέβαιοι ότι ο δράστης που σημάδεψε με ευθεία βολή τον αστυνομικό είναι ανάμεσα στους 426 προσαχθέντες.

Οι αξιωματικοί που έχουν επιφορτιστεί με την εξιχνίαση της υπόθεσης μιλούν για μία προμελετημένη και καλά οργανωμένη ενέδρα θανάτου εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ.

Οι Αρχές είχαν κάνει ελέγχους κατά τη διάρκεια της εισόδου των οπαδών στο «πέταλο» αφού υπήρχε η εκτίμηση, ιδίως μετά τα επεισόδια στον Βόλο, πως πιθανόν να επιχειρούσαν επίθεση εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ. 

Ανάμεσα στους 426 υπάρχει πλήθος ατόμων που έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές για οπαδικά ζητήματα και σεσημασμένοι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags