Ο Εμμανουήλ Καραλής θα έχει ως… σπίτι του την Πολωνία για τις επόμενες 15 ημέρες, ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία του και να ξεκινήσει μετά δυναμικά τη νέα σεζόν!

Ο 24χρονος είναι ένας από τους λίγους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που το 2024 θα επιδιώξει τη διάκριση σε τρεις σπουδαίες διοργανώσεις. Η αρχή για τον έμπειρο άλτη θα γίνει τον χειμώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, σε μια διοργάνωση όπου το 2018 κατέλαβε την 5η θέση. Η συνέχεια για τον άλτη του Χάρη Καραλή θα δοθεί στη Ρώμη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, ενώ απώτερος στόχος του είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.

Ο Καραλής είναι μόλις ένας από τους τρεις Έλληνες (Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη οι άλλοι δύο) αθλητές του στίβου που έχουν το όριο για το κορυφαίο γεγονός του πλανήτη κι ένας από εκείνους που θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα στον τελικό του αγωνίσματος. Ο Καραλής πριν δυόμιση χρόνια ήταν τέταρτος στη διοργάνωση του Τόκιο με άλμα στα 5,80 μέτρα.

Ο «ασημένιος» τον περασμένο χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 5,82 μ. από τον περασμένο Αύγουστο στο μίτινγκ του Γιόγκριμ, ενώ πέρυσι στο ΣΕΦ ξεπέρασε τα 5,86 μ. και πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό.

Ο Γρηγόρης Μπάκας τον συνάντηση στο αεροδρόμιο με την κάμερα του Sportdog.gr και μίλησαν για την προετοιμασία του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη!