Facebook Pixel Τον νικητή του Superbowl προέβλεψε ο Drake! Πόνταρε 1,15 εκατομμύρα στο Κά
| 2024-02-12 11:10:00

Τον νικητή του Superbowl προέβλεψε ο Drake! Πόνταρε 1,15 εκατομμύρα στο Κάνσας

Sportdog Team
Τον νικητή του Superbowl προέβλεψε ο Drake! Πόνταρε 1,15 εκατομμύρα στο Κάνσας

Κέρδισε το στοίχημα ο 37χρονος καλλιτέχνης που είναι γνωστός για τα τολμηρά του εγχειρήματα.

Ο 58ος τελικός του NFL ήταν συναρπαστικός μέχρι τέλους. Το Σαν Φρανσίσκο παρότι πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενο με 10-3 και ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είδε τον τίτλο να γλιστράει από τα χέρια του στο τέλος.

Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη κατέκτησαν για 4η φορά στην ιστορία τους το Super Bowl σε έναν απίθανο τελικό κόντρα στους Σαν Φραντσίσκο 49ers τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Κερδισμένος βγήκε και ο  διάσημος ράπερ Drake, ο οποίος πόνταρε 1,15 εκατομμύρια δολάρια στο Κάνσας. Ο 37χρονος καλλιτέχνης, γνωστός για τα τολμηρά του εγχειρήματα τόσο στη μουσική όσο και στο στοίχημα, μοιράστηκε το τελευταίο του στοίχημα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ευρεία συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους και την πιθανή απόδοση ενός τόσο σημαντικού στοιχήματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Η λεζάντα του Drake, «I can't bet against the swifties», αποκαλύπτει μια παιχνιδιάρικη αλλά και σίγουρη στάση απέναντι στην απόφασή του, υποδηλώνοντας ένα μείγμα προσωπικής πεποίθησης και ίσως ένα νεύμα στις ευρύτερες πολιτιστικές συζητήσεις γύρω από το γεγονός. Το στοίχημα ενός ποσού που θα άλλαζε τη ζωή των περισσότερων ανθρώπων υποδηλώνει όχι μόνο την πίστη στις δυνατότητες των Chiefs, αλλά και ένα απαράμιλλο επίπεδο ενασχόλησης με το ίδιο το άθλημα.

Το ιστορικό του καλλιτέχνη με τα αθλητικά στοιχήματα είναι ταραχώδες και χαρακτηρίζεται από μια σειρά από απώλειες υψηλού προφίλ που οδήγησαν στη λεγόμενη «κατάρα του Drake». Αυτή η υποτιθέμενη κατάρα αναφέρεται σε ένα μοτίβο όπου ομάδες ή αθλητές που υποστηρίζει ή στοιχηματίζει ο Drake καταλήγουν να χάνουν τους αγώνες ή τις διοργανώσεις τους. Αξιοσημείωτα παραδείγματα περιλαμβάνουν ένα στοίχημα 850.000 δολαρίων στον Logan Paul, το οποίο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, και ένα σημαντικό στοίχημα 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων στον Jake Paul, το οποίο επίσης κατέληξε σε απογοήτευση.

Η «κατάρα του Drake» έχει γίνει θέμα συζήτησης μεταξύ των θαυμαστών του. Το μοτίβο των απωλειών δεν έχει προσελκύσει την προσοχή μόνο για τις οικονομικές επιπτώσεις του, αλλά και για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στις αντιλήψεις των ομάδων και των αθλητών που εμπλέκονται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags