Πέντε φορές πρωταθλήτρια πολιτείας και πρωταθλήτρια Βραζιλίας στο bodybuilding, σήμερα αφοσιώνεται στην παραγωγή περιεχομένου για ενήλικες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Reis (@marireisoficial)

Το μοντέλο από τη Βραζιλία παραδέχτηκε ότι είναι η καλύτερη απόφαση στην καριέρα της αφού έφτασε στο απόγειο στο bodybuilding και ότι ήδη κερδίζει εκατομμύρια περισσότερα στο portal ενηλίκων.

«Σήμερα, μπορώ να πω ότι εγώ, η Μαρί Ρέις, δεν έχω κερδίσει ποτέ, ούτε θα κέρδιζα ποτέ, όσα κερδίζω σήμερα, δουλεύοντας ως μοντέλο γυμναστικής ή ως εκδότης. Οπότε ναι, για μένα είμαι πολύ ευχαριστημένη με την έκθεσή μου, αποδίδει. Το στάδιο και η καριέρα μου ως αθλήτρια τελείωσαν όπως ήθελα. Στόχος μου ήταν να πετύχω τους κύριους και σημαντικότερους τίτλους στην κατηγορία που αγωνίστηκα και έτσι έγινε», τόνισε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Reis (@marireisoficial)

Με ένα σώμα που αντικατοπτρίζει την ακραία αφοσίωσή της στη σωματική άσκηση από την εφηβεία της, η Μαρί Ρέις από τη Βαρτζίνι, άφησε την καριέρα της ως αθλήτρια και μοντέλο fitness στο παρελθόν για να γίνει εκατομμυριούχος μέσω της παραγωγής ψηφιακών ενηλίκων.

«Ήμουν ήδη μοντέλο με μπικίνι και εσώρουχα. Έκανα ήδη πολλές αναρτήσεις που έδειχναν το σώμα μου. Είχα ήδη ένα κοινό που ενδιαφερόταν για αυτό το είδος περιεχομένου. Με λίγα λόγια, έπρεπε να αρχίσω να αισθάνομαι λίγο περισσότερο. Και αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο, φυσικά, ήταν η οικονομική ανταμοιβή», είπε ο Ρέις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Reis (@marireisoficial)

Η Μαρί άρχισε να αφοσιώνεται στη σωματική άσκηση σε ηλικία 15 ετών και τρία χρόνια αργότερα άρχισε να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα bodybuilding, όπου αναδείχθηκε πέντε φορές συνεχόμενη πρωταθλήτρια πολιτείας και πρωταθλήτρια Βραζιλίας στην κατηγορία "Weelness". Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, η πρώην αθλήτρια και τώρα παραγωγός περιεχομένου για ενήλικες λέει γιατί αποφάσισε να αλλάξει την κατεύθυνση της ζωής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Reis (@marireisoficial)