Η Ναταλία θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει μια βαριά απόφαση στο παρασκήνιο. Η Ναταλία Μπαρτχόλντι συγκέντρωσε σε λίγη ώρα εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε μικτές μαζορέτες και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάνει εκπληκτικά βίντεο powerlifting για τα social media.

Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με την ίδιο, το να είσαι επαγγελματίας στο cheerleading είναι οικονομικά σχεδόν αδύνατο.

Χρωστούσε 3 χιλιάδες ευρώ στη Φινλανδική Ένωση Μαζορέτας και η Ναταλία έπρεπε να σκεφτεί πώς να πληρώσει το νοίκι της ή να αγοράσει φαγητό. Το φορτίο του χρέους ήταν τόσο βαρύ που η αθλήτρια έπρεπε να φύγει από την εθνική ομάδα.

«Πριν από αυτό είχα μια έντονη περίοδο άγχους. Το άγχος μειώθηκε μόλις τόλμησα να πάρω μια απόφαση. Δεν υπέγραψα το συμβόλαιο του αθλητή, δηλαδή υποσχέθηκα ότι θα έχω περισσότερα χρέη πριν πληρώσω και τα προηγούμενα» είπε η αρχηγός της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας το 2022 και το 2023.

Η 29χρονη πόσταρε βίντεο δύναμης και ελέγχου σώματος για την απόλαυση της και των φίλων της, αλλά άρχισε να τα δημοσιεύει στα social media πριν από ένα χρόνο. Ήλπιζε σε 10.000 followers στο Instagram για να μπορέσει ίσως να πάρει χορηγούς.

Η Μπαρτχόλντι εργάζεται ως personal trainer και συχνά επινοεί η ίδια τις ασκήσεις δύναμης που εμφανίζονται στα βίντεο.