Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πιο κρύο παιχνίδι στην ιστορία: Συνιστούν ακρωτηριασμούς σε οπαδούς που είχαν κρυοπαγήματα στους -32
| 2024-03-08 16:19:00

Το πιο κρύο παιχνίδι στην ιστορία: Συνιστούν ακρωτηριασμούς σε οπαδούς που είχαν κρυοπαγήματα στους -32

Sportdog Team
Το πιο κρύο παιχνίδι στην ιστορία: Συνιστούν ακρωτηριασμούς σε οπαδούς που είχαν κρυοπαγήματα στους -32

Σε έναν αγώνα NFL.

Δεκάδες οπαδοί υπέστησαν κρυοπαγήματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα λόγω υποθερμίας μετά την αναμέτησης των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Μαϊάμι Ντόλφινς.

Ο αγώνας διεξήχθη τον Ιανουάριο στο Arrowhead Stadium μια μέρα με ακραίες θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν (-20 με ψύχρα αέρα -32) και στον οποίο δεκάδες οπαδοί υπέστησαν κρυοπαγήματα διαφόρων βαθμών.

Οι 70.000 θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα ζωντανά βίωσαν το πιο κρύο παιχνίδι στην ιστορία των Τσιφς και το τέταρτο πιο κρύο στην ιστορία του NFL. Στο NFL δεν υπάρχει ελάχιστο όριο θερμοκρασίας κάτω από το οποίο δεν θα μπορούσαν να παιχτούν παιχνίδια.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κάνσας Σίτι ανέφερε ότι, λόγω του υπερβολικού κρύου, δεκάδες οπαδοί υπέστησαν κρυοπαγήματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που σχετίζονται με υποθερμία .

Ένας από αυτούς τους οπαδούς, που έβγαλε τα γάντια του για πέντε λεπτά για να στήσει μια σκηνή στο πάρκινγκ του Arrowhead Stadium, έδειξε τις συνέπειες του σοβαρού κρυοπαγήματος που υπέστη.

Το 70% των ασθενών που υπέστησαν κρυοπαγήματα στον αγώνα των Αρχηγών θα πρέπει να υποβληθούν σε ακρωτηριασμούς

Το Κέντρο Εγκαυμάτων επιβεβαίωσε ότι το 70% των ασθενών που υπέστησαν κρυοπαγήματα θα πρέπει να υποβληθούν σε ακρωτηριασμούς, ενώ το υπόλοιπο 30% θα μπορεί να υποβληθεί σε θεραπεία οξυγόνωσης σε υβερβαρικό θάλαμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags