Η Σεσίλια Σοπένα είναι ποδηλάτισσα youtuber, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει για αυτήν την εφαρμογή ενηλίκων που παίρνει μέρος.

"Το OnlyFans είναι σαν ένα Facebook, αλλά για να μπεις στο προφίλ μου πρέπει να πληρώσεις. Υπάρχουν ορισμένοι τύποι κανόνων με τους οποίους πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί αν δεν κλείσουν τον λογαριασμό σου, αλλά σχεδόν όλα είναι χωρίς λογοκρισία, μπορείς να ανεβάσεις οποιοδήποτε είδος περιεχομένου», αναφέρει και συνεχίζει "Υπάρχουν αθλητές υψηλού επιπέδου που ο μόνος τρόπος που μπορούν να χρηματοδοτήσουν την αθλητική τους καριέρα είναι με επικίνδυνο, πολύ πιο σεξουαλικό περιεχόμενο", αναφέρει λεπτομερώς .

Η πρωταγωνίστρια της συνέντευξης ανέφερε τη σεξουαλικότητα στην οποία υποβλήθηκε με τα βίντεό της στο κανάλι YouTube, "Στην περίπτωσή μου, ήμουν ποδηλάτης YouTuber και η σεξουαλικότητα στην οποία υποβλήθηκα ήταν άσκοπη. Στην αρχή υπέφερα με το κανάλι μου. Στο τέλος άρχισαν να μου λένε ότι το έκανα για να κάνω σεξουαλικά τον εαυτό μου -Να ξέρεις ότι το κάνω αυτό γιατί το θέλω », εξήγησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cecilia Sopeña Espa (@cecilia.sopenaespa)