Εκνευρισμός επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα με 24-22 από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ, τονίζοντας ότι η Ένωση αδικήθηκε για ακόμη μια φορά από τη διαιτησία.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και επηρέασε καθοριστικά το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα αμφισβητούνται δύο φάσεις: στο 58:53, ένα καθαρό κλέψιμο στον Λέμος δόθηκε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ λίγο αργότερα, ένα πέναλτι στον Σαλέμ αγνοήθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στο τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, εξέφρασε έντονα τα παράπονά του στους διαιτητές, με τον έναν εκ των δύο να ζητά συγγνώμη με μια κίνηση του χεριού. Ο Νικολαΐδης, γεμάτος απογοήτευση, απάντησε: «Τώρα τι να την κάνω τη συγγνώμη;».

Συγκεκριμένα, στο match report που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της η ΑΕΚ, έγραψε: «Ακόμα μια ανίκανη και αποτυχημένη διαιτησία εις βάρος της ΑΕΚ, της στέρησε με το «έτσι θέλω» την ευκαιρία να κάνει το «break» στην έδρα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στην παράταση με 24-22, στο πλαίσιο του 3ου Τελικού της Handball Premier.

Το καθαρό κλέψιμο του Λέμος στο 58:53, όπου έδωσαν φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά και το καθαρό πέναλτι που έγινε πάνω στον Σάλεμ και δεν έδωσαν τίποτα στην παράταση, είναι μόνο δύο από τις πιο χαρακτηριστικές φάσεις «σφαγής» της ΑΕΚ από τους διαιτητές.

Μετά τον πρώτο, και στον τρίτο Τελικό η ΑΕΚ βλέπει τους διαιτητές να της στερούν αυτό που δικαιωματικά αξίζει».