Ο τρίτος αγώνας της «γαλανόλευκης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ήταν και ο πο εύκολος, αφού δεν συνάντησε δυσκολίες από το Καζακστάν και τελείωσε την υπόθεση νίκη από το δεύτερο οκτάλεπτο.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την Εθνική ομάδα ήταν ο Γιάννης Φουντούλης και ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο πρώτος σημείωσε πέντε τέρματα και ο δεύτερο τρία, ενώ τα άλλα ο Δελακάς, ο Μουρίκης και ο Κοκκινάκης.
Οι Ελληνες παίκτες αγωνίστηκαν έξι φορές με παίκτη παραπάνω και σημείωσαν πέντε τέρματα, ενώ η μοναδική φορά που αστόχησαν οι γαλανόλευκοι έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Αντριτς είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και παίκτες ενόψει της συνέχειας, αφού χρησιμοποίησε αρκετούς.
Η πρόκριση στην 8άδα θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια, με Ισπανία (Σάββατο στις 16:10.)και Αυστραλία.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-4, 1-3, 2-2
Καζακστάν (Ντρόζντοφ): Μαξίμοφ, Κουμπάρεφ, Σεκένοφ, Γκοροβόι 1, Πανφίλι, Σμίντερ, Ουσάκοφ 1, Ουκουμάνοφ 2, Ζλιάγιεφ, Ρουντάι, Μανάφοφ, Κόκορι, Σβέντοφ.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος