Μεγάλη ήταν η χθεσινή νύχτα για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, καθώς λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Βουλιαγμένης στον τελικό του Κυπέλλου με 11-10, όλοι βρέθηκαν στο Romeo για να γιορτάσουν την κατάκτηση του 13ουνταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Sportdog, όπως έκανε και με την φιέστα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, ήταν εκεί και έχει το ρεπορτάζ αφού στα… σκυλάδικα είναι πρώτος!

Οι αθλητές λοιπόν του Ολυμπιακού, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου έκλεισαν πρώτο τραπέζι στο μαγαζί όπου τραγουδούν οι Γιώργος Γιαννιάς και Νίκος Μακρόπουλος. Λίγο μετά τις 12 άρχισαν να έρχονται οι πρώτοι, ενώ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα έκαναν την εμφάνισή τους στο μαγαζί και οι δύο κούπες που έπιασαν… πρώτη θέση.

Το τραπέζι σιγά – σιγά άρχισε να γεμίζει, ενώ υπήρχε ποτό – λουλούδια και πούρα. Ο πρώτος που ευχήθηκε στον Ολυμπιακό ήταν ο Γιαννιάς, που ως οπαδός των Πειραιωτών είπε: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Και αυτή η κούπα είναι δική μας, άντε να χαιρόμαστε λίγο και εμείς οι γαύροι»! Ενώ βλέποντας πως το τραπέζι είχε ακόμα πολλά κενά περίπου 01,30, αναρωτήθηκε από το μικρόφωνο: «Τι έγινε, ακόμα στην πισίνα είναι οι άλλοι;»

Φυσικά, τις ευχές του στην ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε λίγο αργότερα και ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ανέφερε με νόημα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Άντε, σας περιμένουν και του χρόνου εδώ πάλι»!

Από εκεί και πέρα, οι πολίστες των νταμπλούχων Ελλάδος μαζί με τις γυναίκες τους γιόρτασαν την επιτυχία τους μέχρι το πρωί, τραγουδώντας, χορεύοντας και πετώντας λουλούδια, ενώ φεύγοντας όλοι εύχονταν… άντε και του χρόνου εδώ!