Οι δύο ομάδες θα λύσουν πλέον τις διαφορές τους στις 5 Απριλίου στον Πειραιά, στο ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του final-6, στο οποίο αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους.
Σε ό,τι αφορά το αποψινό ματς, οι “ερυθρόλευκοι” χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης πήραν από την αρχή το προβάδισμα και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 7-3, με τέσσερα γκολ του Γιάννη Φουντούλη. Οι Γάλλοι αντέδρασαν στην τρίτη περίοδο και μείωσαν προσωρινά σε 7-5, αλλά στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ελλάδας σοβαρεύτηκαν, ξέφυγαν με 10-5 και “καθάρισαν” το παιχνίδι.
Το τελικό σκορ πάντως (12-8), δεν είναι απόλυτα ικανοποητικό για τον Ολυμπιακό, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας με την Τσόλνοκι, η πρωτιά πιθανόν να κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων και αυτή τη στιγμή, η ουγγρική ομάδα έχει προβάδισμα στον τομέα αυτό (+35 έναντι +32 των Πειραιωτών)
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-4, 2-1, 3-4
Τα γκολ:
ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΙΣ: Χάνσεν 2, Μονερέ 2, Ιζντίνσκι 2, Τσάκιτς, Μπρουγιέρ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 5, Γεννηδουνιάς 3, Μουρίκης 2, Γιάνοβιτς, Κολόμβος
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο