Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ καταγγέλλει την απόφαση της διοίκησης του συγκροτήματος κολυμβητηρίων του Αγίου Κοσμά - η οποία είναι υπεύθυνη πλέον και για τη λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου του Πειραιά "Πέτρος Καπαγέρωφ" (Παπαστράτειο) - να ζητήσει υπερβολικά χρηματικά ποσά από το σύλλογό μας (και από τον συμπολίτη μας Ολυμπιακό, από ότι γνωρίζουμε), προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε τις πισίνες για την προπόνηση των ομάδων πόλο και κολύμβησης.

Συγκεκριμένα, ζητούν 5.000 ευρώ μηνιαίως για την κολύμβηση και 3.500 ευρώ για το πόλο, ένα συνολικό ποσό 8.500 ευρώ, που θεωρείται εξοργιστικό και εκτός πραγματικότητας, με δεδομένη τη δραματική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Και το οποίο είναι υπερδιπλάσιο από αυτό που εισέπραττε από εμάς το κολυμβητήριο πέρυσι και... δεκαπλάσιο από αυτό που δίναμε πρόπερσι. Οι άνθρωποι, δηλαδή, έχουν ξεπεράσει τα όρια του παραλόγου και είναι επικίνδυνοι για τον αθλητισμό μας. Και, φυσικά, είτε οι απαιτήσεις των ανίκανων να διοικούν το κολυμβητικό συγκρότημα του Πειραιά θα μειωθούν σημαντικά, είτε αυτοί θα πάρουν γεύση από το τί θα πει "μάγκας Περαιώτης".