Facebook Pixel Ολυμπιακός:
Άλλα Σπορ
| 2021-05-17 20:00:00

Το σήκωσε! Για ένατη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το σήκωσε! Για ένατη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερή εμφάνιση από τους παίκτες των "ερυθρολεύκων" που κέρδισαν με 12-9 τη Βουλιαγμένη φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας πόλο για ένατη συνεχόμενη φορά και συνολικά το 35ο στην ιστορία του συλλόγου

Ολυμπιακός: Τον ένατο συνεχόμενο τίτλο της και 35ο συνολικά πανηγύρισε η ανδρική ομάδα πολο των Πειραιωτών. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 12-9 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά, στον τέταρτο τελικό των πλέι-οφ, και με 3-1 νίκες διατήρησαν για ακόμη μία χρονιά τα "σκήπτρα" στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Για ένα ημίχρονο η Βουλιαγμένη ήταν πολύ ανταγωνιστική και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, καθώς μπορεί να προηγήθηκαν με 6-7 στο ημίχρονο με τους Τρούλο και Μπάσιτς να κάνουν ιδιαίτερα καλό παιχνίδι. Μάλιστα η Βουλιαγμένη πήρε και μεγαλύτερο προβάδισμα με 6-8, όμως από εκείνο το σημείο και μετά ήταν καταιγιστικοί. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα σερί 6-0 με τους Καπότση, Μουρίκη, Σκουμπάκη, Χρυσοσπάθη και Γενηδουνια, δύο φορές, να σκοράρουν και να φτάνουν στο τελικό 12-9 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags