Facebook Pixel Γλιτώσαμε τη διεθνή ξεφτίλα
Άλλα Σπορ
| 2011-11-29 10:51:00

Γλιτώσαμε τη διεθνή ξεφτίλα

Γλιτώσαμε τη διεθνή ξεφτίλα

Το ποσό που χρειαζόταν για να λάβουν μέρος οι Εθνικές ομάδες πόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και παράλληλα να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα προ-ολυμπιακό τουρνουά του Απριλίου ήταν 100.000 ευρώ.

Και έπρεπε να καταβληθεί μέχρι την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη. Αν και έγινε το θέμα λίγο θρίλερ, τελικά τα λεφτά βρέθηκαν και τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα «βουτήξουν» στις πισίνες του Αϊντχόφεν στις 15 Ιανουαρίου.

Η κολυμβητική ομοσπονδία δεν είχε δώσει μέχρι και χθες το πρωί στην οργανωτική επιτροπή τα χρήματα που απαιτούνταν για την μετάβαση, διαμονή και διατροφή των αποστολών και αν μέχρι την Πέμπτη, πρώτη του μηνός, δεν πλήρωνε τότε θα έμενε εκτός αγώνων.

Ευτυχώς όμως η ΚΟΕ βρήκε τα 100.000 ευρώ και γλιτώσαμε την διεθνή ξεφτίλα. Το ποσό θα δοθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και την ΚΟΕ. Να θυμίσουμε πως η Εθνική Ανδρών έχει κληρωθεί με τις Ουγγαρία, Ιταλία, Ολλανδία, ΠΓΔΜ και Τουρκία στην φάση των ομίλων ενώ η αντίστοιχη των Γυναικών με τις Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags