Facebook Pixel Προκρίθηκε στο Final-4 του Champions League ο Ολυμπιακός!
Άλλα Σπορ
| 2024-03-09 18:02:00

Προκρίθηκε στο Final-4 του Champions League ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Προκρίθηκε στο Final-4 του Champions League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 14-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων και μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των αγώνων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πανηγύρισε τη πρόκρισή του στο Φάιναλ-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (20-21/4).

Έφτασε αήττητος τους 15 βαθμούς σε πέντε αγώνες στον Δ’ Όμιλο, ο ΝΟΒ ακολουθεί δεύτερος με εννέα και η κατάταξη δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα. Η τελευταία (6η) αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 23/3.

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν από την αρχή της αναμέτρησης κεφάλι στο σκορ, και προηγήθηκαν 7-2 στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχες μείωσαν 7-5, 8-6, 9-7 αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο. Στη τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι διαφορά και νίκησε τελικά με +5 τέρματα.

Η «φάση του αγώνα» έγινε στην εκπνοή της τρίτης περιόδου όταν η Έλενα Ξενάκη (κορυφαία σκόρερ της αναμέτρησης με πέντε τέρματα) σημείωσε γκολ από το κέντρο της πισίνας και με ένα απίθανo buzzer beater έγραψε  το 10-7.

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-14

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 5-3, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Κρασσά, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ 2, Σλίκινγκ 4, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Λουπάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 5, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags