Έφτασε αήττητος τους 15 βαθμούς σε πέντε αγώνες στον Δ’ Όμιλο, ο ΝΟΒ ακολουθεί δεύτερος με εννέα και η κατάταξη δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα. Η τελευταία (6η) αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 23/3.

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν από την αρχή της αναμέτρησης κεφάλι στο σκορ, και προηγήθηκαν 7-2 στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχες μείωσαν 7-5, 8-6, 9-7 αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο. Στη τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι διαφορά και νίκησε τελικά με +5 τέρματα.

Η «φάση του αγώνα» έγινε στην εκπνοή της τρίτης περιόδου όταν η Έλενα Ξενάκη (κορυφαία σκόρερ της αναμέτρησης με πέντε τέρματα) σημείωσε γκολ από το κέντρο της πισίνας και με ένα απίθανo buzzer beater έγραψε  το 10-7.

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-14

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 5-3, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Κρασσά, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ 2, Σλίκινγκ 4, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Λουπάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 5, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.