Master Ρώμης: Νέα οριστική διακοπή σε αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στην Αιώνια Πόλη, μιας και μπορεί να είχε πάρει το πρώτο σετ κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο με 6-3, όμως λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου η ισχυρή βροχόπτωση έφερε νέα δεδομένα στην αναμέτρηση.

Ο διαιτητής αρχικά κράτησε στις καρέκλες τους δύο αντιπάλους, όμως οι συνθήκες χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα οι τενίστες να πάνε στα αποδυτήρια, με τους διοργανωτές να αναφέρουν πως όλες οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης θα ξεκινούσαν στις 23:00, όμως λίγο αργότερα να αποφασίζουν την οριστική διακοπή όλων, κάτι που γίνεται για δεύτερη φορά σε αγώνα του Έλληνα τενίστα μιας και είχε προηγηθεί αυτή στο παιχνίδι κόντρα στον Νούνο Μπόρζες.

Πλέον η συνέχεια της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σονέγκο για τους 32 του Masters Ρώμης πάει για την Τρίτη (16/5), ενώ αν κερδίσει θα αντιμετωπίσει το βράδυ της ίδιας μέρας (21:30) τον νικητή του Μουζέτι με τον Τιάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άραβας παικταράς για αντι-Ελ Αραμπί στο Λιμάνι - 35 γκολ ο… Κριστιάνο Ρονάλντο - Μεγάλωσε ο Γκιγιέρμε"