Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπαιζε ταινία πορνό σε γιγαντοοθόνη σε αγώνα τένις - Σοκαρίστηκαν παίκτες και θεατές
Άλλα Σπορ
| 2024-02-06 23:42:00

Έπαιζε ταινία πορνό σε γιγαντοοθόνη σε αγώνα τένις - Σοκαρίστηκαν παίκτες και θεατές

Sportdog Team
Έπαιζε ταινία πορνό σε γιγαντοοθόνη σε αγώνα τένις - Σοκαρίστηκαν παίκτες και θεατές

Ταινίες για ενήλικες παίζεται στην τεράστια οθόνη σε τουρνουά τένις που φιλοξενούν μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Μια εκδήλωση σε χωμάτινο γήπεδο στην Αργεντινή έχει προσελκύσει την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους, καθώς πορνογραφικά πλάνα εμφανίστηκαν σε μια μεγάλη οθόνη την πρώτη μέρα του τουρνουά.

Σε μια τεράστια οθόνη τηλεόρασης στο ATP 250 στην Κόρδοβα της Αργεντινής έδειχνε πορνό για αρκετά λεπτά. Το τουρνουά ATP 250 ξεκίνησε τη Δευτέρα (5 Φεβρουαρίου), αλλά κέρδισε τα βλέμματα για λάθος λόγους.

Σε μια γιγαντοοθόνη έδειχνε δύο άτομα να επιδίδονται σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Τράβηξε πολλή προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού το βίντεο έγινε viral που έδειχνε την ταινία πορνό σε πλήρη ροή, ενώ οι θαυμαστές που ήταν παρόντες στη σκηνή έμειναν έκπληκτοι.

Φάνηκε να λαμβάνει χώρα εντός των γηπέδων στο Estadio Mario Alberto Kempes, μπροστά σε μια μικρή ομάδα οπαδών που βρίσκονταν κοντά στο καθιστικό για φαγητό και ποτό έξω από ένα από τα γήπεδα.

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι το βίντεο συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά. Και οι υπεύθυνοι του τουρνουά δεν έχουν δώσει ακόμη εξηγήσεις σχετικά με το τι συνέβη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags