Facebook Pixel Απογοήτευσε στο Αμπού Ντάμπι η Σάκκαρη - Ήττα - σοκ και αποκλεισμός
Άλλα Σπορ
| 2024-02-07 18:33:00

Απογοήτευσε στο Αμπού Ντάμπι η Σάκκαρη - Ήττα - σοκ και αποκλεισμός από την Κιρστέα

Sportdog Team
Απογοήτευσε στο Αμπού Ντάμπι η Σάκκαρη - Ήττα - σοκ και αποκλεισμός από την Κιρστέα

Σε πολύ κακή ημέρα βρέθηκε η Ελληνίδα τενίστρια που δεν τα κατάφερε από το Νο26 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα και γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-1 σε μόλις 76 λεπτά και παράλληλα αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το τουρνουά του Αμπού Ντάμπι, στρέφοντας πλέον την προσοχή της στο 100αρι Όπεν της Ντόχα που ακολουθεί.

Αμπού Ντάμπι:  Σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας της, η Μαρία Σάκκαρη δεν πρόβαλλε καμία αντίσταση και αποχαιρέτησε πρόωρα το Mubadala Abu Dhabi Open.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο κλίμα του αγώνα και δεν θα συνεχίσει στο 500άρι τουρνουά του Άμπου Ντάμπι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και νούμερο 9 του κόσμου, ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην εξαιρετική απόψε, Σοράνα Κιρστέα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής με το νούμερο 26 του κόσμου να κυριαρχεί σε σχεδόν όλες τις στατιστικές κατηγορίες και να τσεκάρει σχετικά άνετα εισιτήριο για την 8άδα του τουρνουά. Επόμενη αντίπαλος, η Ντάρια Κασατκίνα με την Σάκκαρη να προετοιμάζεται πλέον για το τουρνουά Masters (1000άρι) του Κατάρ, το οποίο έρχεται στα κανάλια Novasports την ερχόμενη εβδομάδα (11-18 Φεβρουαρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό ο Γιάνσεν - Εξελίσσει και πουλάει "χρυσό" τους νέους - Καρβαλιάλ όπως Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags