Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Νίκη-οξυγόνο με απίστευτη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-11-20 20:57:00

Νίκη-οξυγόνο με απίστευτη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη-οξυγόνο με απίστευτη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον βασικό του διαγώνιο έφτασε τον Ολυμπιακό ένα σετ μακριά από την 5η σερί ήττα, όμως χαλάρωσε, οι ερυθρόλευκοι αφυπνίστηκαν και πήραν μεγάλη νίκη-ανάσα με 3-2.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: To ματς δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Άρτους Ούντρις αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε νοκ-άουτ από το μεγάλο ντέρμπι, με τον Αλέξανδρο Μπούτο να παίρνει την θέση του Λευκορώσου διαγώνιου.

Το απρόοπρο με τον Ούντρις δεν φαίνεται να επηρέασε τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη, που ξεκίνησαν με ορμή το ματς και με όπλο του τα σερβίς του Κουμεντάκη έφτασε στο 4-8. Στη συνέχεια του πρώτου σετ ανέλαβε δράση ο Πετρέας αφού ο έμπειρος κεντρικός του Δικεφάλου με αρκετά μπλοκ διατήρησε το προβάδισμα για τους «ασπρόμαυρους» (13-16), φτάνοντας στην επικράτηση του πρώτου σετ με 19-25.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του ντέρμπι αφού πήγαιναν χέρι-χέρι καθ'όλη τη διάρκεια. Σε ένα σετ το οποίο ήταν πραγματικό «θρίλερ», οι δύο ομάδες ήταν μαζί από το 20-21 και έπειτα, φτάνοντας μέχρι και την... παράταση (24-24), όπου κρίθηκε υπέρ του Δικεφάλου με 27-29, με τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη να παίρνουν σαφές προβάδισμα με δύο σετ.

Στο τρίτο σετ ήρθε η χαλάρωση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να μπει ξανά στο ματς, με τον Πέριτς να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του, έχοντας ως συμπαραστάτη τον Έγκελσκανς, με τους ερυθρόλευκους, να παίρνουν από νωρίς μεγάλο προβάδισμα (8-4), το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος, μειώνοντας σε 2-1 τα σετ (25-19).

Στο τέταρτο σετ επήλθε η... κατάρρευση για τον ΠΑΟΚ, αφού οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν κατάφεραν να βρουν απαντήσεις στον Πέριτς, με τους «ερυθρόλευκους» να στέλνουν με άνεση το ματς στο τάι μπρέικ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ (25-12).

Στο τάι μπρέικ ο Ολυμπιακός έχοντας υπέρ του την ψυχολογία, κατάφερε και πάλι να πάρει από νωρίς το προβάδισμα (8-5), φτάνοντας στην μεγάλη ανατροπή κάνοντας το 3-2 στα σετ (15-7), παίρνοντας μια μεγάλη νίκη-ανάσα.

Από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Πέριτς (21 πόντους)-Έγκελσκάνς (16 πόντους), ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Ραφαήλ Κουμεντάκης με 19 πόντους και ο Πάβελ Κουκλίνσκι με 17 πόντους ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Τα σετ: 19-25, 27-29, 25-19, 25-12, 15-7

 

 

 

Πηγή: sdna.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags