Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για διαιτησία με ΠΑΟΚ: "Αυτά που ζήσαμε δεν ήταν ανθρώπινα λάθη, αδύνατον να παίξεις έτσι" (Vids)
Άλλα Σπορ
| 2023-04-23 09:50:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για διαιτησία με ΠΑΟΚ: "Αυτά που ζήσαμε δεν ήταν ανθρώπινα λάθη, αδύνατον να παίξεις έτσι" (Vids)

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για διαιτησία με ΠΑΟΚ: "Αυτά που ζήσαμε δεν ήταν ανθρώπινα λάθη, αδύνατον να παίξεις έτσι" (Vids)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εξέφρασαν τα παράπονά τους για την διαιτησία μετά την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο τελικό της Volley League.

Μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού για τα χθεσινά διαιτητικά σφυρίγματα με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα εκφράστηκε και μέσω των παικτών της ομάδας.

«Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία, είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε λάθη αλλά έγινε ένα μεγάλο λάθος σε κρίσιμο σημείο, ήταν σκληρό παιχνίδι, δικαίως χάσαμε», δήλωσε μετά το παιχνίδι στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ντράγκαν Τράβιτσα.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε όπως πρέπει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δεν τα παρατάει ποτέ, αναμένω υψηλού επιπέδου βόλεϊ και σκληρό παιχνίδι», πρόσθεσε ο 36χρονος πασαδόρος του Ολυμπιακού.

 

Παράπονα εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα social media και ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, ο οποίος στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί για διαιτησίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ γυναικών.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κουβανός αθλητής των Ερυθρόλευκων:

«Έχω παίξει λίγο πολύ σε όλο τον κόσμο και έχω πολλές εμπειρίες από πολλούς αγώνες, αλλά αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν ήταν ανθρώπινα λάθη! Εύχομαι και ελπίζω την Τρίτη οι οπαδοί μας να έρθουν σαν καταιγίδα στο γήπεδο!

Είμαι άρρωστος και κουρασμένος από τους ανθρώπους που κάνουν πάντα λάθος εναντίον μας! Είναι σχεδόν αδύνατο να παίζεις βόλεϊ έτσι! Κάνουμε τη δουλειά μας αρκετά καλά, αλλά έχουμε πολλά ανθρώπινα λάθη στους τελικούς.

Καληνύχτα σε όλους σας. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Σλούκα και Μπλακ στον Ολυμπιακό - Χτυπούν μεγάλο σκόρερ από Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags