Facebook Pixel Κάνει τον ...Κινέζο με 250.000 ευρώ την εβδομάδα!
| 2012-05-21 10:13:00

Κάνει τον ...Κινέζο με 250.000 ευρώ την εβδομάδα!

Κάνει τον ...Κινέζο με 250.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η Τσέλσι καλεί τον Ντρογμπά να ανανέωσει το συμβόλαιό του αλλά ο Ιβοριανός ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα με απολαβές 250.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η φημολογία που αναπτύχθηκε την Κυριακή περί ενδεχόμενης ανανέωσης της συνεργασίας του Ντιντιέ Ντρογκμπά με την Τσέλσι φαίνεται πως δεν ευσταθεί. Σύμφωνα με τη "Daily Mail", ο Ιβοριανός έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σανγκάι Σενσούα, παρέα με τον Νικολά Ανελκά!

Η εμφάνιση του Ντιντιέ Ντρογκμπά στον μεγάλο τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του τροπαίου, φαίνεται πως θα αποτελέσουν την τελευταία ανάμνηση του έμπειρου φορ με τη μπλε φανέλα.

Όπως αναφέρει η "Daily Mail", επικαλούμενη έγκυρες πηγές, η απόφαση του Ιβοριανού να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει το καλοκαίρι είναι ειλημμένη, ενώ μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη επιλέξει και τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Η Σανγκάι Σενσούα θα είναι η ομάδα με την οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, με το συμβόλαιο που λέγεται ότι του έχει προσφερθεί να φτάνει τις 250.000 ευρώ εβδομαδιαίως!

Εκεί, θα βρει τον Νικολά Ανελκά που μετά την Τσέλσι έκανε το ταξίδι προς την Άπω Ανατολή για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην Κίνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags