Το όνομα του Σιμόνε Νταλαμάνο, αλλά και αυτό του Βάντερσον δεν είναι τα μοναδικά τα οποία βρίσκονται στη λίστα του Ρόνι Λέβι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εξετάζεται η περίπτωση του Μίτσελ Γκαμπρίνι Περέιρα. Πρόκειται για 30χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στον Άρη Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και ως εκ τούτου λαμβάνει θέση κοινοτικού. Ο Μίτσελ είναι από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το βάρος να πέφτει στην περίπτωσή του και όχι σε αυτήν του Νταλαμάνο. Στις δύο σεζόν παρουσίας του στην Ελλάδα, ο Μίτσελ έχει αγωνιστεί σε 52 παιχνίδια πρωταθλήματος πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Φέτος σημείωσε ένα γκολ στο θεσμό του κυπέλλου.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, ενώ πέρα από τον Άρη Θεσσαλονίκης, επί ευρωπαϊκού εδάφους αγωνίστηκε στη Σταντάρ Λιέγης για δύο σεζόν, μετρώντας 27 συμμετοχές και δύο γκολ.

Θα κρίνει πολλά αυτή η εβδομάδα

Είναι γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ της Ανόρθωσης και η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία «τρέχουν» και κάνουν προσπάθειες για να κλείσουν τις τρύπες. Η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι αρκετά σημαντική σε αρκετά θέματα του σχεδιασμού. Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις εκκρεμότητες και δεν αποκλείεται οι δύο εξ αυτών να κλείσουν σύντομα.

Πηγή: sentragoal.com.cy