Αυτά που έγιναν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έχουν προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τις δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ, παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στα αποδυτήρια για να δείρουν τον Τοροσίδη! Μπροστάρης ήταν ο Λέτο, ενώ μαζί του ήταν επίσης οι Σισέ, Τζόρβας, Ιωαννίδης, Κατσουράνης και Νίνης.

Λίγο μετά τις 23.00 εντόπισαν τον «Τόρο» στο δωματιάκι των διαιτητών, όπου υπέγραφε το φύλλο αγώνα! Εκεί ο Κατσουράνης άρχισε να χτυπάει την πόρτα, ενώ οι «πράσινοι» φώναζαν «Βγες έξω να σε….’».

Από την πόρτα όμως δεν βγήκε ο Τοροσίδης, αλλά ο Μαρινάκης! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έσπρωξε τον Νίνη και τους ζήτησε να φύγουν. Ο Τζόρβας ζήτησε τον λόγο που έσπρωξε τον Νίνη και τότε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του απάντησε: «Τζόρβα φύγε από εδώ, εμείς σας…. Σήμερα».

Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού έγινε έξαλλος και του απάντησε: «Φύγε από εδώ αλήτη! Έφερες το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω».

Κάπου εκεί μπήκε το τεχνικό τιμ των «πρασίνων» και κατάφερε να απομακρύνει τους παίκτες. Όχι όλους όμως, αφού ο Λέτο έμεινε και περίμενε τον Τοροσίδη, ενώ ο Τζόρβας έξαλλος χτύπαγε όλες τις πόρτες!

Αυτό εξόργισε τον Μητρόπουλο, ο οποίος του είπε: «Φύγε από εδώ ρε μαλ…», με τον πορτιέρο του ΠΑΟ να απαντάει: «Πρόσεχε γιατί θα έχεις πρόβλημα».

Αυτή ήταν μόνο η αρχή με τον «Ράμπο», αφού το επεισόδιο συνεχίστηκε και έξω από το πούλμαν του «τριφυλλιού», όταν ο Μητρόπουλος πέρασε μπροστά και αντιδρώντας στα χτυπήματα των παικτών στα τζάμια ανέφερε: «Εγώ σας γαμ…» και τους έκανε χειρονομίες.

Στο σημείο αυτό πήγε στο μέρος του ο Γόντικας, ο οποίος τον ρώτησε γιατί βρίζει και έλαβε την απάντηση: «Σήμερα τους γαμ….». Ο άνθρωπος του ΠΑΟ τότε σχολίασε… «Πολλοί γ…άδες μαζευτήκαμε».