Οι παίκτες του Τσάνα πίεσαν την αντίπαλό τους, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το κρίοιμο πρώτο γκολ το οποίο τελικά ήρθε από τα πόδια του αρχηγού Κατίδη στο 43'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα έπαιξε με περισσότερη άνεση και λιγότερο άγχος αφού το 1-0 χάρισε αυτοπεποίθηση. Στο 55' η ελληνική ομάδα σκόραρε για δεύτερη φορά με κεφαλιά του Φουρλάνου και το παιχνίδι κάπου εκει κρίθηκε αφού οι οικοδεσπότες Εσθονοί δεν φαίνονταν ικανοί για την ανατροπή.

Ο Τσάνας πάντως, για το φόβο των Ιουδαίων, πήρε τα μέτρα του και φρέσκαρε την ομάδα του με τους Μαρινάκη, Ρουγκαλά και Μπακασέτα. Το 3-0 διαμόρφωσε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, ο Διαμαντάκος, στο 85' πριν μειώσει στο 90' ο Λούιγκεντ. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε και πάλι από τον Διαμαντάκο στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις

Εσθονία: Γκούρνικ, Κούκεμπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ (62' Μέτσα), Άνιερ, Ράουντσεπ, Λέπιστου (53' Ράτελ), Λούιγκεντ, Κάσε (46' Γκαβρίλοφ)

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης (46' Λυκογιάννης), Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (61' Ρουγκαλάς), Μαυρίας, Φουρλάνος (69' Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης

Πηγή: contra.gr