Αυτή είναι η εξήγηση της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο πιο υψηλό επίπεδο τα τελευταία δέκα χρόνια διεθνώς, με ταυτόχρονη είσοδό της στην κορυφαία δωδεκάδα του πλανήτη! Αυτό έχει τις άκρως ευεργετικές επιπτώσεις της και σε προσωπικό επίπεδο για τους παίχτες μας, οι οποίοι με χαρακτηριστική ευκολία πλέον βρίσκουν καλά συμβόλαια εκτός συνόρων μας, σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες για τα οικονομικά των ομάδων μας.

Η χτεσινή επιτυχία επί της Αγγλίας, σε έναν ημιτελικό όπου οι νεαροί Ελληνες είχαν να ξεπεράσουν και τα σφυρίγματα ενός απίστευτα εχθρικού Δανού διαιτητή (το πέναλτι-αποβολή που καταλόγισε σε βάρος του Καπίνου, δεν δινόταν ούτε από τον Αγγλο κόουτς?), επιβεβαιώνει την υποψία: Το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της Εθνικής του, θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά και τα προσεχή χρόνια.

Οχι λόγω της φοβερής και τρομερής οργάνωσής του -το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει- αλλά εξαιτίας της πληθώρας ικανών παιχτών που βγάζει όλη η ελληνική επικράτεια! Η τεράστια οικονομική κρίση που μαστίζει πλέον όλους τους συλλόγους υποχρεώνει τις ομάδες να στραφούν σε αυτά τα σπουδαία ταλέντα και να απαγκιστρωθούν από τον κάθε? Πίου και τους αεριτζήδες ατζέντηδες που κρύβονται πίσω του! Τα ελληνικά (ποδοσφαιρικά) προϊόντα είναι τα καλύτερα και συμφέρουν! Καιρός να τα προτιμήσουμε σε όλα τα επίπεδα!

Πηγή: Eθνοσπόρ