«Κοιτάω πάντα το αποτέλεσμα. Εμένα με ενδιαφέρουν και τα φιλικά. Έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, το ξέρουμε. Γελοία γκολ δεχόμαστε συνέχεια. Δεν έχουμε δύναμη σε καίριες θέσεις. Στο πρώτο λεπτό πάντα δεχόμαστε γκολ. Υπάρχει πρόβλημα συγκέντρωσης.
Λέμε συνέχεια για καλή προθέρμανση. Κάτι συμβαίνει, πρέπει να το λύσω. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Είμαστε πολλοί καινούργιοι. Σήμερα ρίσκαρα με δύο παιδιά που δεν έχουν προπονήσεις. Δεν ρισκάρω γενικώς αν δεν είναι έτοιμος. Έχουμε 20 ημέρες και πρέπει να ετοιμαστούν ο Σιαλμάς και ο Φούντας. Είναι χρήσιμοι. Στο δεύτερο ήμασταν πιο υποφερτοί. Μένω στο γκολ του Φούντα, ένα εξαιρετικό γκολ.

Σήμερα ήταν συγκλονιστικό το ματς για τα παιδιά. Άλλο να παίζουν 2-3 νεαρά παιδιά, άλλο να σηκώνουν όλο αυτό το βάρος. Έβλεπαν τους παίκτες της Έβερτον από την προθέρμανση… Το πιο θετικό είναι ότι σε 20 ημέρες αυτά τα παιδιά μας έδωσαν χαρά, ότι είναι σαν να παίζουν αρκετό καιρό. Βάζουν στοιχεία στο παιχνίδι τους. Δίνουν συγκλονιστικό αγώνα. Θα είμαστε καλά όταν ξεκινήσουμε.

Είναι δύσκολα, αλλά μακάρι να πάρουμε κάποιους παίκτες. Λυπάμαι γιατί ήθελα τον Τσουκαλά, ένα παιδί που μας έκανε. Έχουμε πρόβλημα στο κέντρο. Διάλεξε μια ομάδα που μου κάνει εντύπωση. Δεν υποτιμώ τον ΠΑΣ, εγώ θα διάλεγα ΑΕΚ. Δεν ξέρω ποιος τον επηρεάζει. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Δεν ξέρω τι θα μου πει ο Τσιάρτας, δεν έχω λύση εγώ για παίκτη μπροστά από τα στόπερ. Αν δεν έχει, πάμε όπως είμαστε. Θα είμαστε ΑΕΚ όπως πρέπει» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ένωσης.