Δύο στοιχεία που έδειξε στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους και επιβεβαίωσε σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ, στο φιλικό που διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης», αφού σ’ αυτά έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση ο Μάκης Κατσαβάκης. Οι «κίτρινοι», σε διάταξη 4-4-1-1, έπαιξαν «σφιχτά», πρέσαραν σε όλους τους χώρους, πρόσεχαν τα μαρκαρίσματά τους, είχαν δύναμη και πάθος και μεσοαυμυντικά στάθηκαν καλά. Από την άλλη, εμφάνισαν πάλι αδυναμίες στο παραγωγικό κομμάτι. Δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Δεν έγιναν απειλητικοί, πλην μιας περίπτωσης με τον Γκέσιο στο β’ ημίχρονο.

Ο Αρης έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη μεσοεπιθετικά, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι έλειψαν σήμερα λόγω τραυματισμού ο Γιαννιώτας με τον Καπετάνο, δύο παίκτες από τους οποίους ο Κατσαβάκης περιμένει λύσεις επιθετικά. Επιπλέον, ο 54χρονος τεχνικός περιμένει και τις δύο μεταγραφικές προσθήκες, του χαφ και του φορ, για να δει πρόοδο επιθετικά.

Από ΄κει και πέρα, το φιλικό δεν αντέχει σε κριτική. Ηταν μέτριο, αφού και οι δύο ομάδες έδειξαν ανέτοιμες και ότι χρειάζονται πολλή δουλειά ακόμη. Ο ΠΑΣ είχε ένα δοκάρι με τον Μιχαήλ στην επανάληψη, ενώ θετικές παρουσίες για τον ΑΡΗ ήταν ο Ασλανίδης στα χαφ και ο Γκέσιος στην επίθεση.

Άρης: Βελλίδης (71' Διούδης), Ασλανίδης, Γιαννίτσης (68' Νταμαρλής), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (46' Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Αγγελούδης (46' Γκέσιος), Παπαστεριανός (85' Αντωνιάδης), Σουνάς (64' Κανούλας), Καραγιάννης (46' Τσουκάνης), Ηρακλής (61' Μαργαρίτης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους, Λίλα (62' Κεϊτά), Βίλα (59' Ντε Βισέντι), Γεωργίου, Γιάκος (59' Κολοβέτσιος), Μιχαήλ, Ντάσιος (59' Ίλιτς), Πάντος (82' Κωστάκης), Πατσατσόγλου (80' Αυγενικού), Τζανής, Τζημόπουλος.

Πηγή: allaboutaris.com