Facebook Pixel "Της μιλάει της μπάλας λέμε..."
| 2012-08-15 19:30:00

"Της μιλάει της μπάλας λέμε..."

"Της μιλάει της μπάλας λέμε..."

Μέχρι πριν το φιλικό με την Ανόρθωση, πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για την αξία του Μπρούνο Φορναρόλι, του Ουρουγουανού φορ που "τσίμπησε" ο Παναθηναϊκός από τη Σαμπντόρια.

Κάτι το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία είχε δοθεί τρεις φορές δανεικός, κάτι ότι δεν καθιερώθηκε ουσιαστικά ποτέ στην ομάδα της Γένοβας, κάτι τα παραπανίσια κιλά με τα οποία εμφανίστηκε στην προετοιμασία, δεν ήθελε πολύ για να πάρουν φωτιά οι "κακές" γλώσσες.

Η γκρίνια έγινε μεγαλύτερη όταν ο Φορναρόλι, στα λίγα λεπτά συμμετοχής που του έδωσε ο Φερέιρα στο πρώτο ματς με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία, έχασε ένα γκολ που δεν χάνεται από παίκτες επιπέδου. Όλα χάνονται, όμως...

Στο ματς της Κύπρου, όμως, το σκηνικό άλλαξε, με τον Ουρουγουανό άσο να ξεδιπλώνει πτυχές του ταλέντου του και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ωστόσο, ούτε μια χαμένη ευκαιρία ούτε μια καλή εμφάνιση σε ένα φιλικό μπορούν να χαρακτηρίσουν έναν ποδοσφαιριστή.

Γι΄ αυτό και ο σκύλος έψαξε κι έμαθε δυο-τρία πραγματάκια για τον Φορναρόλι, ρωτώντας έναν άνθρωπο που τον έχει δει στις προπονήσεις της ομάδας και έχει εστιάσει από κοντά στις ικανότητές του. Ξέρετε τι μας είπε: "Περιμένετε 1-2 βδομάδες και έρθει το κορμί του σε καλή κατάσταση και να λυθεί και μετά θα τρίβετε τα μάτια σας. Παίκτης ποιότητας. Κοντρολαρισμένος, έξυπνος, με γρήγορες αντιδράσεις και μεγάλος τεχνίτης. Της μιλάει της μπάλας λέμε"...

Εμείς ας μιλήσουμε αφού πρώτα τον δούμε να μιλάει στην μπάλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags