Facebook Pixel "Η ΑΕΚ είναι η ιστορία, ο κόσμος, η φανέλα"
| 2012-08-25 22:00:00

"Η ΑΕΚ είναι η ιστορία, ο κόσμος, η φανέλα"

"Η ΑΕΚ είναι η ιστορία, ο κόσμος, η φανέλα"

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για την εμφάνισή τους έδωσε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος προσπάθησε να "χρυσώσει" το χάπι της ήττας των "κιτρινόμαυρων" από την ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης.

"Για μια ακόμη φορά η θεωρία από την πράξη έχει απόσταση. Η θεωρία ήταν ότι με τους νεαρούς η ΑΕΚ θα ήταν εύκολη. Όμως αποδείχτηκαν άλλα στην πράξη. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου αδικεί την ΑΕΚ. Και μια ομάδα με τέτοιο ενθουσιασμό και πάθος. Η ΑΕΚ απέδειξε ότι δεν είναι μόνο οι παίκτες. Είναι η ιστορία. Ο κόσμος, η φανέλα της. Πέρα από αυτά τα παιδιά είχαμε να αντιμετωπίσουμε ιστορία, φανέλα, κόσμο. Έχουμε ανάγκη να ευχηθώ να δω μια ΑΕΚ δυνατή. Εύχομαι ο Θωμάς Μαύρος να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και να δούμε την ομάδα στην πρώτη θέση. Από αυτή την πρώτη αγωνιστική μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες. Χάσαμε πολλά μέτρα. Παρόλα αυτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε τρεις βαθμούς. Κρατάμε αυτό σαν βάση. Μπορούμε να είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας", ήταν το πρώτο σχόλιο του Τσιώλη.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης είπε: "Οι απαιτήσεις αυξάνονται. Και από την απόδοση και πέρυσι και στα ευρωπαϊκά ο Αστέρας είναι άρτιος οργανωμένος με πάρα πολύ καλή διοίκηση. Αυτό όμως πρέπει να το αναλάβουν οι παίκτες. Ξέρουν όλοι σε ποια ομάδα ήρθαν. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις κάθε Κυριακή ότι το αξίζουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags