Facebook Pixel "Μπράβο στον Κατσούρ, στημένε Σιδηρόπουλε"! (ΦΩΤΟ)
| 2012-09-03 16:27:00

"Μπράβο στον Κατσούρ, στημένε Σιδηρόπουλε"! (ΦΩΤΟ)

"Μπράβο στον Κατσούρ, στημένε Σιδηρόπουλε"! (ΦΩΤΟ)

Στα παρκέ του μπάσκετ δεν καρφώνει συχνά, όμως στο Facebook ο Γιάννης Γκαγκαλούδης το έριξε στα καρφώματα. Μπινελίκια σε Σιδηρόπουλο, επίθεση σε Ολυμπιακό, μπράβο σε Κατσούρ!

Ο 34χρονος γκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για μία σεζόν στον Παναθηναϊκό (2003-04) και είναι δηλωμένος οπαδός του τριφυλλιού, τοποθετήθηκε στον "τοίχο" του στο facebook σχετικά με την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), χώνοντάς τα άγρια στον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο που έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Από τα βέλη του αγανακτισμένου Γκαγκαλούδη που έγραψε πως "η αηδία χτύπησε κόκκινο", δεν γλίτωσε ούτε ο Ολυμπιακός, τον οποίο χαρακτηρίζει ..."έκτρωμα"!

Όσο για τον Κατσουράνη; "Μπράβο Κατσούρ κι επειδή είσαι και φιλαράκι μου, δύο φορές μπράβο", γράφει ο Γκαγκαλούδης, ο οποίος καταλήγει: "Έχει και όρια η ξεφτίλα και η ανοχή".

Διαβάστε την τοποθέτηση του Γκαγκαλούδη στη φωτογραφία που συνοδεύει το θέμα. Για ευνόητους λόγους ο sportdog έχει καλύψει τα ...χοντρά μπινελίκια. Άλλωστε, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να διαβάσουν το πλήρες κείμενο στη σελίδα του Γιάννη Γκαγκαλούδη στο Facebook...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags