Facebook Pixel Ήταν ξεκάθαρος με "Φέτφα"!
| 2012-09-05 17:57:00

Ήταν ξεκάθαρος με "Φέτφα"!

Ήταν ξεκάθαρος με "Φέτφα"!

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τον Ζαρντίμ για τη μη χρησιμοποίηση του Φετζατζίδη, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος στην συζήτηση που είχε με τον παίκτη.

Ο Λεονάρντο Ζαρτνίμ δείχνει με κάθε τρόπο πως δεν υπολογίζει για τον Γιάννη Φετφατζίδη για τα βασικά του σχέδια. Ο «μικρός» μπορεί να έχει… πέραση στην κερκίδα και στους δημοσιογράφους, όμως με τους προπονητές δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά. Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ούτε ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών δείχνει μέχρι στιγμής να τον έχει στα πρώτα του πλάνα. Όχι για βασικό, ούτε για πρώτη αλλαγή δεν τον υπολογίζει, παρά την πώληση Μιραλάς και τη μη αγορά παίκτη για εκείνη την θέση.

Ο Ζαρντίμ πάντως για να είναι σωστός απέναντι στον «Φέτφα» του έχει μιλήσει πολλές φορές στην προπόνηση και του έχει εξηγήσει γιατί δεν είναι βασικός. Ο Πορτογάλος ακόμα και σε μία πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον παίκτη, του είπε πως τον υπολογίζει και για τα δεξιά και για τα αριστερά της επίθεσης, ωστόσο για να τον βάλει στην αρχική ενδεκάδα, θα πρέπει να δουλέψει πολύ.

«Να δουλέψεις πάρα πολύ, για να πάρεις ευκαιρίες», ήταν το νόημα των όσων είπε ο Ζαρντίμ στον Έλληνα άσο. Λέτε να είναι τυχαίο που λέει τα ίδια με τον Βαλβέρδε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags