Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στην κατάσταση που θα ήθελε τους Γκαρσία, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Σταφυλίδη, Βιβιάν και Λόρενς, κάτι που ο ΠΑΟΚ πλήρωσε με μία ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και κυρίως με τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων του Europa League.

Το κοινό στοιχείο των έξι παικτών, με δεδομένες τις διαφορές σε κάθε περίπτωση, είναι ότι έβγαλαν μικρό ή και καθόλου κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα και πίσω να μείνουν σε σχέση με τους υπόλοιπους και να δημιουργείται ενδοιασμός για το πώς θα αντιδράσουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μπορεί ορισμένοι, π.χ. Σαλπιγγίδης να έχουν μάθει να διαχειρίζονται σωστά χρονιές χωρίς προετοιμασία λόγω Εθνικών ομάδων, ωστόσο αυτό το στοιχείο δεν μπορεί να καθησυχάσει το Γιώργο Δώνη που θέλει να έχει πανέτοιμα στα χέρια του τα πιο δυνατά όπλα του.

Ο Έλληνας τεχνικός παρακολουθεί στενά την πορεία των προαναφερθέντων παικτών κι αν χρειαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα, με τη βοήθεια των συνεργατών του, θα εκπονήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να κρατά σε φόρμα τους συγκεκριμένους παίκτες.    

Πηγή: Olapaok.gr