Facebook Pixel Αποθέωση για Κυριάκο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-09-17 22:58:00

Αποθέωση για Κυριάκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποθέωση για Κυριάκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της προπόνησης της Σάλκε στο Καραϊσκάκη! Ο Έλληνας διεθνής άσος που θήτευσε στον Ολυμπιακό γοήτευσε με ένα πολύ ωραίο τελείωμά του τον κόσμο της γερμανικής ομάδας που είδε από τις κερκίδες τους παίκτες της να κάνουν προπόνηση.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Δέχθηκε πειράγματα από συμπαίκτες του, στους οποίους είναι ιδιαίτερα αγαπητός ενώ είχε και ένα τετ α τετ με τον Χουμπ Στέφενς. Ο προπονητής του τον ρώτησε το πως νιώθει και εάν είναι 100% ΟΚ και τον προέτρεψε να συνεχίσει δυνατά στην προπόνηση. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στον σύλλογο ποντάρουν πολλά πάνω του.

Στα της προπόνησης -όπου έδωσαν το παρών περίπου 30 οπαδοί της Σάλκε- ο Στέφενς έδωσε έμφαση σε σέντρες και τελειώματα είτε με κεφαλιές είτε με σουτ. Εκτός από τον Κυριάκο πολύ καλό τελείωμα είχε στις ασκήσεις και ο Φαρφάν. Επιπροσθέτως το τεχνικό επιτελείο δούλεψε αρκετά και με τους γκολκίπερ κυρίως με ασκήσεις για μπλοκαρίσματα.

Η προπόνηση, που σε ένα μέρος της έγινε υπό βροχή, έκλεισε με δύο λόγια από τον Στέφενς και αποθεραπεία. Διήρκησε μία ώρα και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Στην συνέχεια οι φανς της Σάλκε χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες και μετά φώναξαν «Σάλκε, Σάλκε».

Ακολούθως άρχισε σιγά σιγά να φεύγει και ο κόσμος καθώς η βροχή δυνάμωνε. Μία πολύ ωραία εικόνα καθώς αποχωρούσαν οι φίλαθλοι από το γήπεδο ήταν παίκτες από τα τμήματα υποδομής της Σάλκε που έχουν ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα. Τα πιτσιρίκια έκαναν βόλτες στο Καραϊσκάκη προκειμένου να δουν όλες τις εγκαταστάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags