Ασχέτως αν στο παιχνίδι με τον Άρη, για παράδειγμα, η ΑΕΚ δικαιούνταν να κατακτήσει το τρίποντο της νίκης, η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας είναι μόλις ένας πόντος. Και τα περιθώρια κάπου αρχίζουν και στενεύουν σιγά-σιγά, αν δεν θέλουν οι "κιτρινόμαυροι" να μπούνε σε περιπέτειες. Καταστάσεις που δεν τιμούν την ομάδα και την ιστορία της, αλλά και που με το ρόστερ που διαθέτει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει αν μπορεί να αντεπεξέλθει για να βγει το κάρο από τη λάσπη.

Και σε αυτό, σε μεγάλο βαθμό, έχει ευθύνη ο προπονητής. Ο Βλάχος, δηλαδή, που είναι λαλίστατος και συνεχώς έχει μία καινούργια ατάκα να πει και να γίνει πρωτοσέλιδο στον Τύπο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να φέρει τα αποτελέσματα που πρέπει.

Κάτι που έχει θορυβήσει και τη διοίκηση, που εκτός από τα αγωνιστικά έχει το νου της σε χίλια θέματα. Αυτό όμως δεν αλλάζει την κατάσταση όπως έχει αυτή τη στιγμή. Και μετά από τρεις αγωνιστικές η ΑΕΚ έχει μόνο έναν βαθμό και χρειάζεται άμεσα να πετύχει διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Κι αυτό δεν γίνεται ούτε με λόγια, ούτε με απόδοση ευθυνών στην πρώτη ευκαιρία, ούτε με γκρίνια για το ρόστερ και τους παίκτες που δεν ήρθαν το καλοκαίρι.

Λιγότερη κουβέντα και περισσότερη προσπάθεια χρειάζεται η Ένωση, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση πριν αρχίσουν οι περιπέτειες...

< param name="allowFullScreen" value="true">