Facebook Pixel «Κάρολ στο πρωτάθλημα, Μέγιερι στο Τσάμπιονς Λιγκ»
| 2012-09-23 23:24:00

«Κάρολ στο πρωτάθλημα, Μέγιερι στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Κάρολ στο πρωτάθλημα, Μέγιερι στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Το ροτέισον στους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά τη νίκη επί τους Πανθρακικού, τόνισε πως ο Κάρολ θα παίζει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ο Μέγιερι στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την βελτίωση των Πειραιωτών σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σάλκε, για τη χρησιμοποίηση του Φετφατζίδη, αλλά και για τον... βιονική Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το τι άλλαξε από το ματς με τη Σάλκε και ήρθε η εύκολη νίκη: «Ο αντίπαλος! Είναι διαφορετική η ένταση. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και βρήκαμε τα κενά. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγο την καλή κυκλοφορία. Από το 4-0 και μετά οι παίκτες σκεφτόντουσαν ήδη το επόμενο ματς».

Για τις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα: «Είχαμε τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα και ήταν θέμα στρατηγικής. Χρειάζονται οι αλλαγές για να έχουμε φρεσκάδα.

Σήμερα έπρεπε να είμαστε κυρίαρχοι στην κατοχή της μπάλας γιατί θα μας έβγαινε η κούραση από το ματς με τη Σάλκε. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως πετύχαμε νωρίς τα γκολ και ξεκουράσαμε παίκτες. Η δομή της ομάδας είναι σχεδόν ίδια πάντα. Όμως θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές ανάλογα με τα ματς».

Για τους τερματοφύλακες: «Έτσι θα συνεχίσουμε. Ο Κάρολ θα παίζει στο πρωτάθλημα και ο Μέγιερι στο Champions League».

Για την χρησιμοποίηση Φετφατζίδη ή Μασάντο στα άκρα: «Ο Φετφατζίδης είναι νέος ποδοσφαιριστής και θέλει δουλειά, όπως όλοι οι νέοι παίκτες. Λέω για τον Φετφατζίδη, το Μανωλά και το Σιόβα που είναι νέοι. Ο Μασάντο θα παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα. Αυτό είναι το πλάνο για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για τον Ιμπαγάσα: «Ο Ιμπαγάσα είναι από τους σημαντικότερους στην ομάδα, δουλεύει πάρα πολύ, όμως είναι 35 χρονών. Πρέπει να τον προσέχουμε και να τον ξεκουράζουμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Μοντέστο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags