Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα και την εικόνα που του απέφερε: Σας χαιρετώ όλους. Όσον αφορά στον αγώνα θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι αρκετά δίκαιο. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Δεν περίμενα πως το ματς θα έληγε 0-0. Εμείς προσπαθήσαμε. Παίξαμε με 3 επιθετικούς αλλά και επιθετικογενείς παίκτες στο κέντρο αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Κάναμε όμως αρκετά τεχνικά λάθη. Παίξαμε αρκετά φοβισμένα. Γυρίζαμε την μπάλα πίσω και χάναμε αρκετά την μπάλα. Για τις ευκαιρίες της Ελλάδας αυτές προκλήθηκαν από εμάς. Σε τελική ανάλυση ήρθαμε να μην χάσουμε και έτσι έγινε. Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και ειδικά ο Σαμαράς μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Το φοβισμένο παιχνίδι της Βοσνίας και τον Βράνιες: Δεν κάνω κριτική ούτε κομπλιμέντα ατομικά σε παίκτες. Ο Βράνιες στα πρώτα δύο ματς έπαιξε δίχως λάθος. Τώρα δεν πήγε τόσο καλά. Ειδικά μετά την πρώτη μάχη με τον Σαμαρά του ήρθε φόβος και κράτησε μετά. Μην νομίζετε πως μετά από ένα λάθος ή ένα κακό παχνίδι θα κόψω το κεφάλι ενός παίκτη. Στο κάτω κάτω δεν δεχθήκαμε γκολ.

Το εάν είναι γενικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Βοσνίας: Ευχαριστημένος δεν είμαι με το πως παίξαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και δεν θα απολογηθώ για το πως αγωνιστήκαμε. Εγώ χάσει παίκτες λόγω τραυματισμών. Δεν είναι εύκολο σε κάθε αγώνα όλοι οι παίκτες να δίνουν το μέγιστο.

Η ομάδα μας έπαιξε πολύ επιθετικά. Είχαμε επιθετικογενείς παίκτες. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν ήταν εφικτό. Σε τελική ανάλυση ευτυχώς που δεν χάσαμε.

Για την πρωτιά του ομίλου: Τρεις ομάδες έχουν από επτά βαθμούς. Τρεις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Είναι ακόμα 21 πόντοι στο... παιχνίδι. Το μόνο καλό είναι πως το δεύτερο ματς με την Ελλάδα το δίνουμε στην έδρα μας. Μέχρι το προτελευταίο παιχνίδι δεν θα ξέρουμε τον πρώτο. Σέβομαι πολύ την Ελλάδα και την Σλοβακία. Το παιχνίδι της πρόκρισης θα είναι αμφίρροπο μέχρι και το τέλος.

Για το εάν υπάρχει πρόβλημα με κάρτες: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλοι θα είναι διαθέσιμοι για τον επόμενο αγώνα μας.