Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για τον Σαββίδη: «Ίσος είναι η πρώτη φορά που κάποιος μιλάει με τόσο ξεκάθαρο τρόπο. Ο Σαββίδης έχει τις δικές του σκέψεις, εκτιμώ ότι ξεκινάει μια δύσκολη προσπάθεια. Θα κριθεί σε βάθος χρόνου αυτή η προσπάθεια δεν γίνεται να κριθεί σε μικρό χρονικό διάστημα».
Για τις κριτικές σε Δώνη, Βρύζα και ορισμένους οπαδούς: «Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αυτές οι κινήσεις δείχνουν έναν άνθρωπο αποφασισμένο με δικές του πρωτοβουλίες. Οι επιλογές του θα πρέπει να είναι πάνω στο δικό του μοτίβο. Ο Σαββίδης κάνει το δικό του σχεδιασμό και οι άλλοι λειτουργούν ως εργαλεία. Εγώ σε πρώτη φάση με ενδιαφέρων παρακολούθησα όσα είπε».
Για το σκοπό του Σαββίδη: «Δεν θα βάλει χρήματα απλά για να βάλει, οι κινήσεις του δείχνουν τη στόχευση του. Εγώ πιστεύω ότι η υπόθεση θα πάει προς το καλό».
Για τα χρέη: «Ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει και τα χρέη της ομάδας και θα βρει τη λύση. Μακάρι όπως ο Σαββίδης έτσι και οι προηγούμενοι από αυτόν να βρίσκανε μια λύση».
Για το γήπεδο: «Θέλω να θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες όταν απέκτησε τον δικό του γήπεδο. Το γήπεδο προσφέρει οφέλη και πολλές δυνατότητες στην ομάδα, θα ήταν πολύ καλό να αποκτούσε ο ΠΑΟΚ το δικό του γήπεδο».
«Δεν θα βάλει χρήματα έτσι απλά...»
| 15/10/12 - 20:01
Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμούς, Γιώργος Ορφανός μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει νέο γήπεδο και να... ακολουθήσει το παράδειγμα του Ολυμπιακού.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο