Ο «μάγος» γύρισε στην χώρα μας για να λάβει μέρος σε κάποιους αγώνες ποδοβόλεϊ, ωστόσο όπως φάνηκε από όσα είπε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του, δεν θα τον... χάλαγε να μείνει και μόνιμα! Ο Τζιοβάνι αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι όχι μόνο δεν τον έχουν ξεχάσει, αλλά το Σάββατο αναμένεται να γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» για να τον δουν να βραβεύεται από την ΠΑΕ πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Βραζιλιάνος λοιπόν, στις πρώτες του δηλώσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» αφού ανέφερε πόσο αγαπάει τον Ολυμπιακό και την Αθήνα, τόνισε σε σχετική ερώτηση για μελλοντική επιστροφή του στον σύλλογο του Πειραιά: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες ποτέ όχι. Δεν είναι όμως μόνο δικό μου θέμα. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από άλλους παράγοντες».

Από τα λεγόμενά του είναι εμφανές πως ο «Τζιο» θέλει να μπει και πάλι στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού, ωστόσο το ερώτημα είναι ποια θέση να αναλάβει στο Λιμάνι;

Ο Τζιοβάνι με τις ευρωπαϊκές εμπειρίες που έχει πάντως, θα μπορούσε εύκολα να έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή ή ακόμα και του γενικού αρχηγού που ψάχνουν τελευταία οι «ερυθρόλευκοι», ενώ όπως μαθαίνουμε, του αρέσει ιδιαίτερα και η ιδέα να γίνει σκάουτερ για λογαριασμό των πρωταθλητών στην Βραζιλία!