«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Καλή και έμπειρη. Μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να παίξει καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην καλή πορεία των τελευταίων μας αγώνων και στη συγκομιδή βαθμών.

Μέχρι το Σάββατο θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε: τη νίκη, τους τρεις βαθμούς. Πλέον, η ομάδα, μέρα με τη μέρα, γίνεται καλύτερη ενώ έχει αποκτήσει και πολύ καλή ψυχολογία» ανέφερε αρχικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στην συνέχεια δεν παρέλειψε δε να απευθύνει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» προς τους παίκτες που κάνουν λέγοντας: «Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίνονται πλήρως σ' αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο, δουλεύοντας σκληρά πολλές ώρες την ημέρα. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Κι επ' ευκαιρία, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, εκ μέρους όλου του προπονητικού τιμ, για την κατανόηση, γιατί τους πιέζουμε πάρα πολύ».

Ο κ. Μάντζιος, αφού επισήμανε ότι μοναδικός αμφίβολος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι ο Γιάννης Σίμωσης («δεν έχει επανέλθει πλήρως και δεν ξέρω αν θα προλάβει να είναι μαζί μας»), πρόσθεσε για το ματς του ΕΑΚ ότι «σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, με ΑΕΚ και Πανιώνιο, είναι διαφορετικό. Το δουλεύουμε, το αναλύουμε και θεωρώ ότι πρέπει να εμφανιστούμε πολύ πειθαρχημένοι στο τακτικό μας κομμάτι, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να "χτυπήσουμε" στα όποια μειονεκτήματα έχει ο ΠΑΟΚ».

Τέλος, ερωτηθείς για τη στήριξη του κόσμου, επισήμανε: «Τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας και είναι κοντά μας. Παιχνίδι με παιχνίδι και όσο γινόμαστε εμείς καλύτεροι, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, γιατί τον χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος».