Facebook Pixel Ήξεραν για τον Βοσκάκη από την Τρίτη
| 2012-10-26 22:06:00

Ήξεραν για τον Βοσκάκη από την Τρίτη

Ήξεραν για τον Βοσκάκη από την Τρίτη

Ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο στη Κέρκυρα με τον τοπικό ΑΟΚ και η ΚΕΔ της εποχής Σαρρή έχει δώσει ήδη πάτημα στη ΠΑΕ να μην την έχει καμία εμπιστοσύνη. Οι πληροφορίες μάλιστα που υπάρχουν στη ΠΑΕ, δημιουργούν μυστήριο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, είχε την πληροφορία πως η ΚΕΔ του Σαρρή αναμένεται να ορίσει τον Βοσκάκη. Άνθρωπος που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, του μετέφερε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής θα είναι αυτός που θα διευθύνει το αυριανό παιχνίδι. Μάλιστα αυτή η πληροφορία, υπήρξε την περασμένη Τρίτη, πολύ πριν από τις αποφάσεις για τους ορισμούς. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε το νου του και μόλις είδε τον ορισμό προβληματίστηκε και ο λόγος είναι απλός. 

Για ποιον λόγο η ΚΕΔ του κ. Σαρρή είχε αποφασίσει ποιον θα στείλει στη Κέρκυρα από την περασμένη Τρίτη, τη στιγμή που το παιχνίδι δεν είναι καν αξιολογημένο; 

Το ερώτημα θα απαντηθεί αύριο και στον ΠΑΟΚ έχουν το νου τους για παν ενδεχόμενο. Ο Βοσκάκης μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στον ΠΑΟΚ με τις διαιτησίες του, όμως οι "κακιές γλώσσες" ισχυρίζονται πως φέτος χρησιμοποιείται από τον Ολυμπιακό για να "φρενάρει" τις ομάδες που θέλουν οι Πειραιώτες. 

Στο χέρι του ή στη... σφυρίχτρα του είναι να τις διαψεύσει, αλλά μέχρι να γίνει το παιχνίδι, το ερωτηματικό του ... πρόωρου ορισμού θα υπάρχει.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags