Facebook Pixel Όταν η λογική στην μπάλα πάει περίπατο...
| 2012-10-27 19:42:00

Όταν η λογική στην μπάλα πάει περίπατο...

Όταν η λογική στην μπάλα πάει περίπατο...

Αν κάποιος δεν ήξερε τα συμβόλαια ορισμένων ποδοσφαιριστών, υπάρχει περίπτωση να πίστευε πως η "καρδιά" του Ολυμπιακού, ο Ιμπαγάσα, αμείβεται με λιγότερα από τον Τοτσέ;

Ξέρετε πόσα χρήματα θα λάβει φέτος από τους "ερυθρόλευκους" ο Αργεντινός; Εξασφαλισμένα 350 χιλ. ευρώ συν άλλες 100 χιλ. ευρώ που προβλέπουν κάποια μπόνους. Συνολικά, δηλαδή, το τοπ που μπορεί να εισπράξει από τον Ολυμπιακό φέτος, είναι 450 χιλ. ευρώ.

Πάμε τώρα, για παράδειγμα, στον Ισπανό επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ξέρετε πόσα χρήματα θα λάβει (και) φέτος ο Τοτσέ; Λίγα περισσότερα από 500 χιλ. ευρώ!

Θα πει κάποιος πως μιλάμε για άλλες θέσεις, διαφορετικές ηλικίες κ.λπ. Ο σκύλος αυτό που ζυγίζει, είναι η προσφορά του ενός και του άλλου. Δύο τυχαία παραδείγματα, που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο. Στο κάτω-κάτω, τι πάει να πει ηλικία; Ακόμα και στα 36 του ο Ιμπαγάσα είναι η καρδιά, η πνοή του φετινού Ολυμπιακού. Ο απόλυτος μαέστρος, με μοναδικό μειονέκτημα τους τραυματισμούς.

Μια χαρά ο Ολυμπιακός, λοιπόν, που κατάφερε να κρατήσει τον "Κάνιο" μία ακόμα σεζόν στο Λιμάνι με τόσο χαμηλή αμοιβή, την ώρα που στον μπατίρη Παναθηναϊκό τα έσκασαν (και συνεχίζουν να τα σκάνε) στον Τοτσέ και τον Φορναρόλι. Οι συγκρίσεις και τα σχόλια, είναι δικά σας...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags