Αναλυτικά:

Στο σχόλιό του για την αποβολή τού Λάζαρ στο 44΄ κι ενώ ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 0-2, ο Γιώργος Δώνης, τόνισε: «Δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση, ήταν κάτι εντελώς ανόητο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Εκεί που είχαμε τελειώσει τον αντίπαλό μας κι έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η αποβολή, η οποία μας πήγε πίσω και μας δημιούργησε αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα».

Σε ερώτηση αν θα τιμωρηθεί αυτή η πράξη, σχολίασε: «Από το παιχνίδι με τον Άρη που αποβλήθηκαν παίκτες κι εγώ που έμεινα τρία παιχνίδια μακριά από τον πάγκο, είχα πει ότι σε αδικαιολόγητη κόκκινη θα επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 για παίκτη και 10.000 ευρώ για τον προπονητή. Πάντως σήμερα έγινε κάτι απρόβλεπτο. Δεν υπάρχει εξήγηση, όταν προηγούμασταν 0-2 να πετάξει μπουκάλι στην κερκίδα. Μου προκαλεί τεράστια έκπληξη αυτή η αντίδραση».

Για την ανάλυση του αγώνα υπογράμμισε: «Εχουμε κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας και κάποια αρνητικά που μπορούμε να βελτιώσουμε. Για παράδειγμα έγιναν αρκετές λανθασμένες πάσες, από τους κεντρικούς αμυντικούς και ιδιαίτερα από τον Κατσικά. Όμως γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που κάναμε».

Για το αν είναι ικανοποιημένος, παρά τις πολλές ευκαιρίες των γηπεδούχων, είπε: «Δεν καταλαβαίνω αυτό που παρουσιάζουν για εμάς. Δε γίναμε ακόμη η ομάδα που θα ισοπεδώσουμε τον αντίπαλο. Ούτε ο Ολυμπιακός δε δημιουργεί πολλές φάσεις σε έναν αγώνα, πώς να το κάνουμε εμείς. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία μέσα στο παιχνίδι, κάτι που είχαμε σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο μού άρεσε η εικόνα μας μέσα στο γήπεδο, ενώ το δεύτεορ μέρος δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, μια και κάναμε πράγματα για να διασφαλίσουμε το σκορ και τα κάναμε - σε μεγαλύτερο βαθμό – σωστά».

Για τη φάση τού πέναλτι, σχολίασε: «Μπορώ να πω ότι είδα χέρι. Όμως θέλω να δω το βίντεο και να σας πω. Σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν τεράστια σκάνδαλα που συμβαίνουν… Ολες οι ομάδες πρέπει να δυναμώσουν και να μην υπάρχει το κατεστημένο στο ελληνικό ποδοσφαίρου. Εχω δει όλα τα ματς τού πρωταθλήματος κι έχω εντοπίσει τεράστια προβλήματα σε άλλα παιχνίδια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός που πήρε τη νίκη, μια και δεν έκανε πολλές φάσεις, υπογράμμισε: «Δεν μπορείς να πεις ποτέ ποιος θα βάλει την μπάλα την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πανιώνιος, στις  2-3 καλές ευκαιρίες που είχε στο β΄ ημίχρονο δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Είναι θέμα ικανότητας. Για παράδειγμα εμείς χάσαμε τρεις ευκαιρίες στην Κέρκυρα, δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα και δεν κερδίσαμε».