Facebook Pixel Είναι σίγουρο πως τον θέλουν στο Λιμάνι;
| 2012-11-13 20:15:00

Είναι σίγουρο πως τον θέλουν στο Λιμάνι;

Είναι σίγουρο πως τον θέλουν στο Λιμάνι;

Μεγάλη κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Βιεϊρίνια και αν ο Πορτογάλος θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Μήπως, όμως, η συγκεκριμένη απορία τίθεται σε λάθος βάση;

Γιατί σε μία βόλτα που έκανε ο σκύλος στην πλατεία Αλεξάνδρας, μετά και τα τελευταία ρεπορτάζ που θέλουν τον Βιεϊρίνια να έχει μιλήσει σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και να τους είπε πως δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό, έμαθε άλλα πράγματα.

Ξέρετε τι άκουσε; Πως στο Λιμάνι δεν καίγονται κιόλας για να τον αποκτήσουν! Όχι πως δεν αναγνωρίζουν την αξία του και τι μπορεί να προσφέρει σε μία ομάδα. Αλλά υπάρχουν κάποιες παράμετροι που σύλλογοι σαν τον Ολυμπιακό, με μία σχετική πληρότητα και ποιότητα στο ρόστερ τους, δεν μπορούν να παραβλέψουν. Για παράδειγμα πως ο Βιεϊρίνια δεν έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο το διάστημα που βρίσκεται στη Βόλφσμπουργκ. Σε μία ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ και ο ίδιος αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμού στο υψηλό επίπεδο της Μπουντεσλίγκα.

Ένα ακόμα που λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Ολυμπιακό; Πως το διάστημα που βρίσκεται στη Γερμανία, έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα. Τι θέλουμε να πούμε; Πως ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως ο φετινός Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, που ένας παίκτης σαν τον Βιεϊρίνια θα έπαιζε από την πρώτη ημέρα με κλειστά τα μάτια. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μία ισορροπία στο ρόστερ τους και ψάχνουν για παίκτες που κάνουν διαφορά στην Ευρώπη.

Ψάχνουν για έναν μεσοεπιθετικό που να αγωνίζεται στα "φτερά" με επιτυχία, αλλά ο Βιεϊρίνια δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να το κάνει. Γιατί για την Ελλάδα μπορεί να είναι σούπερ, αλλά στη Σούπερ Λίγκα δεν χρειάζεται βοήθεια ο Ολυμπιακός! Έτσι δεν είναι; Για αυτό και κάποιοι στην πλατεία Αλεξάνδρας, αν και δεν αποκλείουν να υπάρξει κάτι πιο επίσημο (σε επίπεδο ενδιαφέροντος) τον προσεχή Γενάρη, σημειώνουν πως είναι πιο σημαντικό το να τεθεί από την... ανάποδη το ερώτημα που κυριαρχεί στον Τύπο, σχετικά με το... "αν θέλει ο Βιεϊρίνια να παίξει στον Ολυμπιακό"...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags