Είναι καλός επαγγελματίας, φιλόδοξος, με καλό τιμ το οποίο παρουσιάζει συνοχή και καλή χημεία, δουλεύει πολύ και μεθοδευμένα, ενημερώνεται συνέχεια και έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο.
Στον ΠΑΟΚ έχει καλές και κακές στιγμές, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κριθεί οριστικά. Αλίμονο αν μία σοβαρή και μεγάλη ομάδα έκρινε προπονητή στους τέσσερις μήνες, ειδικά όταν από την αρχή του επέβαλε (και εκείνος το δέχθηκε) να δουλέψει με ομάδα που είχε το μισό μπάτζετ, σε σχέση με αυτό που τελείωσε την περασμένη περίοδο.

Η ομάδα του «Δικεφάλου» έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου όντας δεύτερη, δεν παίζει καλά και όλοι ψάχνουν τις αιτίες. Ο προπονητής του οποίου η άποψη βαραίνει, έχει επαναλάβει τέσσερις με πέντε φορές το ίδιο πράγμα: «Λείπει η ποιότητα μεσοεπιθετικά, πρέπει να κάνουμε μεταγραφές. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θέλουμε μεταγραφές. Για να ανεβούμε και να κερδίζουμε τέτοια ματς, θέλουμε και ενίσχυση…».
Κούρασε αυτό… Τα ίδια και τα ίδια. Εύκολες διαπιστώσεις και άλλοθι σαν αυτό του 2007 με τις «σαρδέλες» του Σάντος. Ολοι βλέπουν τι γίνεται. Το θέμα (και τότε - και τώρα για όσους θέλουν να είναι συνεπείς στην κριτική τους) είναι πώς η υπάρχουσα ομάδα θα εξελιχθεί και θα παίξει καλύτερα. Από την άλλη, ο Δώνης μάλλον καταλαβαίνει ότι έρχεται επίθεση εναντίον του και αρχίζει να αμύνεται… Αυτή πάντως δεν είναι η δουλειά του…
Πάμε και στα άλλα που… φημολογούνται. Από την Κυριακή το βράδυ πολύ περισσότερο… Αν για τη διοίκηση της ΠΑΕ, για Βρύζα και για Γ.Χ. δεν υπάρχει –φυσικά- κανένα θέμα προπονητή, λέγεται ότι ο μεγαλομέτοχος αρχίζει και σκέφτεται άλλα πράγματα. Πράγματα που προφανώς τα σκεφτόταν εδώ και καιρό, απλώς περίμενε τον κατάλληλο χρόνο για να τα υλοποιήσει…

Ο Σαββίδης είναι ιδιαίτερα παρεμβατικός, είναι απότομος και απρόβλεπτος και όσοι τον ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι θέλει να είναι πολύ κοντά στην ομάδα.
Αν πράγματι το σκέφτεται σοβαρά (κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος) και πολύ περισσότερο αν το αποφασίσει, θα πρόκειται για απίστευτο λάθος και μεγάλο πισωγύρισμα που θα φανερώσει ότι εκτός των χρημάτων που έχουν μπει στην ΠΑΕ, το σχέδιο λείπει και χρειάζεται ακόμη αρκετός χρόνος για να λειτουργήσει ποδοσφαιρικά η νέα κατάσταση.
Αλήθεια: Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει οποιοσδήποτε που να έκρινε οριστικά το έργο του Δώνη στον ΠΑΟΚ; Θετικά ή αρνητικά;

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι η απόσταση αγωνιστικού - ΠΑΕ- ιδιοκτησίας παραμένει τεράστια και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μειωθεί πολύ-πολύ σύντομα.

Πηγή: Sportday