Facebook Pixel ''Λύθηκαν τα πόδια μου με Λίνεν''
| 2012-11-24 17:19:00

''Λύθηκαν τα πόδια μου με Λίνεν''

''Λύθηκαν τα πόδια μου με Λίνεν''

Περισσότερο ανεβασμένος και χωρίς άγχος νιώθει ο Γιώργος Κατίδης καθώς με τον Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ παίζει πιο ελεύθερα.


Ο νεαρός μέσος της Ένωσης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως επιθετικός στη Βέροια, παραχώρησε συνέντευξη στο aek-live.gr, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διαφορές των δύο προπονητών που έχουν κάτσει φέτος στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

Αποσπασματικά οι δηλώσεις του Κατίδη:

Επί τεχνικής ηγεσίας του Βαγγέλη Βλάχου κάθε αγωνιστική υπήρχαν σχόλια για την χρησιμοποίησή σου. Σε ποια θέση σου αρέσει να παίζεις και θεωρείς ότι αποδίδεις;

«Η θέση μου είναι στο κέντρο. Είμαι 8άρι και μου αρέσει να παίζω ως επιτελικός μέσος, το λεγόμενο δεκάρι δηλαδή. Στα τελευταία παιχνίδια παίζω ως σέντερ φορ, αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτή την επιλογή γιατί ουσιαστικά η ΑΕΚ δεν παίζει με καθαρό επιθετικό και αναγκάζομαι πολλές φορές να γυρίσω πίσω για να πάρω την μπάλα. Στη Βέροια, αυτό που συμβούλεψε ο προπονητής ήταν να είμαι σε κάθε φάση μέσα στην περιοχή για να δημιουργούνται προϋποθέσεις για γκολ»

Πιστεύεις ότι μπορεί να καθιερωθείς ως επιθετικός;

«Δεν ξέρω, πραγματικά έχω μπερδευτεί με αυτές τις αλλαγές, αλλά αυτό που μετράει πάντα είναι το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε οποιαδήποτε θέση, αρκεί η ΑΕΚ να κερδίζει».

Θεωρείς ότι έχεις καλύτερη απόδοση με την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ;

«Νομίζω ότι φαίνεται στο γήπεδο. Νιώθω τα πόδια μου πιο λυμένα. Στην αρχή δεν ήμουν τόσο έτοιμος ώστε να προσφέρω πολλά πράγματα στο χορτάρι. Τώρα βρίσκομαι έχω καλύτερη επαφή με τους συμπαίκτες μου και στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανίζομαι όλο και καλύτερος».

Ποιες είναι διαφορές μεταξύ Βλάχου και Λίνεν;

«Όπως προανέφερα, ο κ. Λίνεν δουλεύει περισσότερο στην τακτική, μιλάει προσωπικά με τον κάθε παίκτη, κάτι που έκανε ο κ. Βλάχος, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο κ. Λίνεν ακολουθεί άλλη νοοτροπία, υπάρχει σοβαρότητα στα αποδυτήρια και όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει πλέον τι προσπαθούμε να καταφέρουμε. Το τελευταίο πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του κ. Λίνεν».

Ένας συμπαίκτης σου δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ότι πριν την έλευση του Λίνεν η ΑΕΚ δεν δούλευε επιθετικά. Δηλαδή δεν δούλευε σε αυτόν τον τομέα ο Βλάχος;

«Πιστεύω ότι εννοούσε τον τομέα της τακτικής παρά τα επιθετικά. Με τον κύριο Λίνεν δουλεύουμε κάθε μέρα στην τακτική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags