Facebook Pixel Αν λυγίσει, έπεσε!
| 2012-11-25 11:24:00

Αν λυγίσει, έπεσε!

 Αν λυγίσει, έπεσε!

H ατάκα του Κοντοέ στα αποδυτήρια με την ήττα από τον Λεβαδειακό...

Ίσως στην κρισιμότερη αγωνιστική καμπή των τελευταίων ετών βρίσκεται η ΑΕΚ! Οι επόμενες ώρες μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτές που είχαν ακολουθήσει της νίκης επί της Βέροιας.

Λογικό, καθώς η νέα αποτυχημένη προσπάθεια της Ένωσης να πάρει τρεις βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο την φέρνει σε μειονεκτική θέση για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα έναντι των άλλων ομάδων που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα λόγια του Κοντοέ στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι άκρως ενδεικτικά...

«Αν λυγίσουμε τώρα πέσαμε», τόνισε ο άσος της Ένωσης ο οποίος υποστήριξε τον Κωνσταντόπουλο και προσπάθησε να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πλέον η Ένωση αναζητεί –πάση θυσία- ένα σερί νικών στις επόμενες αγωνιστικές για να μπορέσει να απομακρυνθεί από τον πάτο της βαθμολογίας. Άλλωστε, δεν είναι πολλοί αυτοί που ανησυχούν για την αδυναμία αντίδρασης λόγω του πρωτόγνωρου της κατάστασης για την Ένωση και τους ποδοσφαιριστές της, σε περίπτωση δεν καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις το συντομότερο δυνατό.

Στις επόμενες αγωνιστικές η Ένωση αναμετράται με… ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Πανθρακικό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και Σκόντα Ξάνθη (εντός). Πρόγραμμα σαφώς δύσκολο καθώς κοντράρεται με ομάδες που είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Έβαλντ Λίνεν –από την πλευρά του- έθεσε τον στόχο για τους επόμενους αγώνες… Φυσικά και είναι η νίκη, αλλά για να έρθει αυτή ο Γερμανός τεχνικός έχει αντιληφθεί ότι πρέπει οι παίκτες του να προηγηθούν σε ένα παιχνίδι για να έχουν περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσουν το… τρίποντο.

Φυσικά, στην ΑΕΚ αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της κατάσταση και ελπίζουν ότι ένα από τα στοιχεία που θα ωθήσουν την ομάδα είναι και η είσοδος των επενδυτών.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags