Facebook Pixel Xαμός με Φυτανίδη στον Ατρόμητο!
| 2012-11-28 11:18:00

Xαμός με Φυτανίδη στον Ατρόμητο!

Xαμός με Φυτανίδη στον Ατρόμητο!

To "δεν έπαιζα για λόγους εξωαγωνιστικούς" του παίκτη άναψε φωτιές στην ομάδα του Περιστερίου.

Οι δηλώσεις του 28χρονου στόπερ στον NovaΣπορFM 94.6, περί παραγκωνισμού του από την ενδεκάδα, για μη αγωνιστικούς λόγους, διαψεύστηκε από τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και πλέον το επόμενο καλοκαίρι, μοιάζει καταληκτικό για τη συνεργασία τους.

Ήταν δεδομένο πως με μια τετράδα που αποτελείται από Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη και Νάστο, θα είχε μεγάλο ανταγωνισμό για τις θέσεις των δύο βασικών στόπερ.

Ωστόσο η δήλωση του Σωκράτη Φυτανίδη στον NovaΣπορFM 94.6, σύμφωνα με την οποία βρίσκεται εκτός πλάνων για μη αγωνιστικούς λόγους, έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ, διά στόματος Γιάννη Αγγελόπουλου που τόνισε:

"Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά, πως κανένας παίκτης μας, δεν μένει εκτός ενδεκάδας για λόγους όχι αγωνιστικούς και μοναδικός υπεύθυνος για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι ο προπονητής, κύριος Ντούσαν Μπάγεβιτς".

Αν και σε άλλες ομάδες, μπορεί ένα τέτοιο περιστατικό να φαντάζει σύνηθες, ωστόσο στην περίπτωση του Ατρόμητου, είναι κάτι σπάνιο. Η ομάδα του Περιστερίου έχει καταθέσει την πρόταση της, ωστόσο από την άλλη μεριά, δηλαδή απ’ αυτή του παίκτη, ίσως η προσδοκία ήταν για μια καλύτερη πρόταση.

Πλέον, μετά απ’ αυτό το περιστατικό, θεωρείται απίθανο να συνεχίσουν οι δύο μεριές την συνεργασία τους μετά το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο του 28χρονου κεντρικού αμυντικού.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags