Ο προπονητής με τον οποίο η «Σελεσάο» πανηγύρισε στο Mundial του 2002 αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη από την ομοσπονδία, όπως αποκάλυψε στο Reuters στέλεχός της.

Στη Βραζιλία επιστρέφει ακόμα ένας «θρύλος» καθώς ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα, παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα το 1994, θα αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Ο 64χρονος Σκολάρι είναι αγαπημένος στις τάξεις των οπαδών, αλλά κάποιοι θεωρούν πως έχει χάσει το... μαγικό του ραβδί, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει «πιάσει» πουθενά.

Η τελευταία του δουλειά ήταν στην Παλμέιρας, από την οποία παραιτήθηκε τον Σεπτέμβρη, με την ομάδα να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τελικά να υποβιβάζεται!

Τώρα, ο Big Phil καλείται να δουλέψει υπό πίεση και να ευχαριστήσει τα 190 εκατομμύρια των συμπατριωτών του που επιθυμούν το 2014 να δουν την ομάδα τους «βασίλισσα» μέσα στο σπίτι τους!

«Η πίεση θα είναι μεγάλη, το ξέρουμε, και θέλουμε κάποιον που μπορεί να το διαχειριστεί. Θέλουμε όμως και όλο τον κόσμο στο πλευρό του», σχολίασε ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Μαρίν.

Πηγή: Sentragoal.gr