Facebook Pixel «Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα...»
| 2012-11-28 19:57:00

«Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα...»

«Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα...»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραδέχεται πως ξέρει καλά τι γράφουν οι ελληνικές εφημερίδες, ωστόσο τονίζει πως αυτός θέλει να παραμείνει στην Βόλφσμπουργκ!

Ο Πορτογάλος άσος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «waz-online.de» ανέφερε: «Είμαι έτοιμος να παίξω 90 λεπτά αν ο προπονητής το αποφασίσει. Πρέπει να συνεχίσω να περιμένω την ευκαιρία μου. Αν βρίσκομαι στην ενδεκάδα, βρίσκω ρυθμό στο παιχνίδι. Αν έρχομαι από τον πάγκο, χρειάζομαι λίγο χρόνο έως να βρω το ρυθμό μου. Νιώθω έτοιμος. Δεν είμαι ικανοποιημένος 100% από μένα. Θέλω να κάνω καλύτερα και περισσότερα πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα».

Και συνέχισε για πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ξέρω ότι οι εφημερίδες εκεί γράφουν διάφορα. Οι φίλοι μου μου τα μεταφέρουν συνεχώς, αλλά ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στη Βόλφσμπουργκ και δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα».

Ο αθλητικός διευθυντής των «λύκων», τέλος, Κλάους Αλοφς, δήλωσε για το θέμα: «Δεν υπάρχει καμία προσφορά για τον Βιεϊρίνια. Θέλουμε να έχουμε μια εικόνα ακόμα και μετά θα αποφασίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags