Facebook Pixel "Ας λένε για τον Μασάντο"
| 2012-11-29 00:36:00

"Ας λένε για τον Μασάντο"

"Ας λένε για τον Μασάντο"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σέβεται την άποψη του κόσμου σχετικά με τον Μασάντο, ωστόσο ο Πορτογάλος είναι εκείνος που έχει την ευθύνη για την ομάδα και παίρνει τις αποφάσεις.

 

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου...

Για το 2-0 και το κατά πόσον τον ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας: Κυρίως στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν ιδιαιτέρως χαμηλός. Αυτό βοήθησε στην λειτουργία της αντίπαλης άμυνας. Στην επανάληψη ανεβάσαμε κάπως τον ρυθμό μας. Βελτιωθήκαμε και βάλαμε 2 γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα. Μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα τέρματα.

Έχουμε παίξει το πρώτο ημίχρονο. Η πρόκριση είναι ανοιχτή. Μένει τώρα να πάμε στο Β' ημίχρονο με την ίδια στάση. Να πάμε να νικήσουμε και να προκριθούμε στην συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επίσης εκμεταλλευόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους που δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν τόσο πολύ. Με εξαίρεση τον 2ο γκολκίπερ και τον Τάτο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στον αγώνα. Πρέπει να τους έχουμε όλους στην διάθεσή μας.

Πρέπει όλοι να βοηθάνε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είχαμε τρία σημαντικά παιχνίδια που ήταν συνεχόμενα. Μετά τον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη η κούρασή μας. Αυτό μας κάνει να έχουμε ανάγκη από όλους τους ποδοσφαιριστές μας.

Για το ποιοι παίκτες τον άφησαν ευχαριστημένο: Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχει την υποχρεώση να παίζει πάντα καλά. Σε κάποιον βαθμό είμαστε ικανοποιημένοι. Κάποιοι από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και στο δεύτερο ματς.

Για την επιθετική συνύπαρξη των Τζιμπούρ και Μήτρογλου και κατά πόσον θα τους βάλει ξανά μαζί: Είναι δύο φορ που όταν παίζουν μαζί δίνουν ποιότητα και φάσεις στην επίθεση. Όταν γίνεται αυτό όμως κάποιες φορές χάνεται η ισορροπία στην ομάδα. Μπορούμε να τους βλέπουμε μαζί χωρίς να πειράζουν την ισορροπία.

Για τις αποδοκιμασίες για τον Μασάντο:  Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο κόσμος έχει άποψη για ότι συμβαίνει. Εγώ έχω την ευθύνη για την ομάδα και σέβομαι τον κόσμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags